S23 FE vs 5 bin TL fotoğraf makinesi

samed.000

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, telefonumun güzel çekmediğini düşünüyorum. 10000 TL bütçem var kaliteli ve güzel çeken fotoğraf makinesi arıyorum kullanılmamış, 0 olmasını istiyorum öneriniz var mı yoksa S23FE daha mı iyi çeker 10 bin TL'lik fotoğraf makinesinden?

Son düzenleme:
Kullanılmamış, sıfır, S23FE'den iyi çeken bir fotoğraf makinesi ve 5000TL :). Bu kriterler ile belki 15.000TL bütçeyle bir şeyler bulabilirsiniz.

S23FE. Çünkü örneğin HDR bölümünde S23'te Samsung'un güclü bir yazılımı kullanılırken 5 bin TL'lik fotoğraf makinesında bir işlemci kullanılıyor ve bu durumda S23 daha iyi oluyor ve S23'ün 50MP kamerası 5bin TL'lik 75MP kamerasından iyidir çünkü 75MP'lik fotoğraf makinesında yazılımsal interpolasyon kullanılır fakat S23FE de iyi sensör ve yazılım kullanılır.

Bahsettiğim Kamera :

S23FE. Çünkü örneğin HDR bölümünde S23'te Samsung'un güclü bir yazılımı kullanılırken 5 bin TL'lik fotoğraf makinesında bir işlemci kullanılıyor ve bu durumda S23 daha iyi oluyor ve S23'ün 50MP kamerası 5bin TL'lik 75MP kamerasından iyidir çünkü 75MP'lik fotoğraf makinesında yazılımsal interpolasyon kullanılır fakat S23FE de iyi sensör ve yazılım kullanılır.

Bahsettiğim kamera:

10000 TL bütçede iyi olan var mı?

Bana kalırsa kamera almak daha mantıklı ancak bütçeniz çok düşük efendim.

10000 TL bütçede?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı