S23 FE vs GT 2 Pro

Bütçe
22.000tl
Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Herşeyiyle yeterli olan beni 4-5 yıl götürebilecek 22k bandında bir telefon arıyorum. S23 FE 256GB alırsam 2.el alacağım 22k civarına, GT 2 Pro alırsam sıfır alacağım. Önceliklerime göre GT 2 Pro çok cazip geliyor Ekran, batarya ve işlemci konusunda. Artı olarak taksitli alma imkanım da var. İlla marka olacak diye bir düşüncem yok. Poco, Realme falan farketmez. Uzun ömürlü ve güçlü olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum.

@irsuya hocam yardımınız mümkün müdür? GT 2 Pro alınır mı?
Alınır. SoC, panel ve kamera konusunda benzer cihazlar zaten. GT 2 Pro'nun daha iyi bir termal başarımı var, S23 FE'nin telephoto sensörü var ve ön kamerası biraz nebze daha iyi. Ayrıca GT 2 Pro aldıktan sonra LMCam + Mi 12 Config'i kurmayı unutmayın, stok kameraya göre bayağı bir fark yaratıyor.

Uzun ömürlü ve güçlü olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
İki cihaz da senelerce sorunsuz götürür.

Alınır. SoC, panel ve kamera konusunda benzer cihazlar zaten. GT 2 Pro'nun daha iyi bir termal başarımı var, S23 FE'nin telephoto sensörü var ve ön kamerası biraz nebze daha iyi. Ayrıca GT 2 Pro aldıktan sonra LMCam + Mi 12 Config'i kurmayı unutmayın, stok kameraya göre bayağı bir fark yaratıyor.

İki cihaz da senelerce sorunsuz götürür.
Poco F5 mi dersiniz, yoksa GT2 Pro mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı