S23 FE vs S22

Tasarım konusunda hiçbir sıkıntı yok benim için ama içerik olarak S23 FE de Galaxy AI özelliği bulunuyor ve eğer günlük kullanımda ve oyun oynadığım zamanlarda beni üzmezse S23 FE tercih etmek istiyorum çünkü uzun süre kullanacağım bir telefon olacak bu konularda beni üzer mi? Bazı yerlerde FPS çok stabil değil diyorlar bunlar güncelleme ile düzeldi mi?

Hocam oynadığınız oyun eğer PUBG gibi değilse net oynatır stabil bir şekilde ama S22 daha premium kaliteli bir cihaz benim önerim S22'dir ama bataryası kötü 4/6 saat ekran süresi veriyor uzun süre kullanacaksanız az daha verip S23 almalısınız hem F/P cihaz hem de mükemmel sorunsuz sıkıntısız stabil bir cihaz rahatça iPhone 11/12/13/14 serisini geçer.

Hocam oynadığınız oyun eğer PUBG gibi değilse net oynatır stabil bir şekilde ama S22 daha premium kaliteli bir cihaz benim önerim S22'dir ama bataryası kötü 4/6 saat ekran süresi veriyor uzun süre kullanacaksanız az daha verip S23 almalısınız hem F/P cihaz hem de mükemmel sorunsuz sıkıntısız stabil bir cihaz rahatça iPhone 11/12/13/14 serisini geçer.
S23 alamama ihtimalim var s23 fe kullanan s23 fe yi s22 kullanan s22 yi öneriyor ama s22 ısınma problemi hakkında çok sorun duydum sık sık kullanan birisi olduğum için bana bataryası sorun çıkartabilir s22 tasarım olarak daha güzel ama s23 fe beni rahatsız etmez şu anda kullanan birisine ısınma problemi devam ediyor mu onu bilmem lazım

Ben kesin kararımı verdim arkadaşlar alabilirsem S23 olmazsa S23 FE uzun süreli bir kullanım istediğim için sorun yaşamak istemiyorum yorumlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı