S23 FE vs S23 vs iPhone 13

S24 ve S24+ Exynos ile geleceği kesinleşti. S23 alın geçin. Zamlandı zaten. Daha da zamlanacak. Tercih sizin..

S24 ve S24+ Exynos ile geleceği kesinleşti.
Exynos 2400, 8 Gen 2’den daha güçlü olup aşırı güç tüketimi ve dolayısıyla aşırı ısınma, kötü pil performansı gibi sorunlara sahip olmayacak.

Iphone 13 fiyatına çıkabiliyorsanız S23 Plus alabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben olsam bu tercihler arasına S23+'yı da ekleyip onu tercih ederdim. Lakin IOS'dan şaşmayan biri olarak bu fiyatlarda Iphone cihazı almazdım. Ha performans ve kalite açısından üzeceğinden değil ama ben artık düz modellerinin alınabilirliğini kaybettiğini düşünüyorum Iphone tarafında. Lakin daha yeni 15 pro siparişi vermiş biri olarak.

İOS istiyorsan 13 Android istiyorsan S23 al 13 ile S23 rakip bile değil. Kendim için 13 alırdım ama.

S23 derim hocam iPhone 13'ten kat ve kat daha güçlü daha iyi özellikleri var. O kadar para verdikten sonra bir de 60Hz ekran sunması IPhone'nin.

Bence S24 serisinin çıkmasını bekleyin. Ama hemen alacağım S24e param yetmez gibi sorunlariniz varsa S23 alin. Biraz daha uygun olsun derseniz S23FE alin ama iPhone 13 kesinlikle almayin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…