S23 FE vs SE 2020

Ugucema

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu an SE 2020 64 GB kullanmaktayım ekran boyutu, batarya sorunu ve büyük ihtimalle iOS 18 alıp güncelleme desteğinin bitmesinden ötürü 8 bin lira gibi fiyata satıp S23 FE 128 almayı düşünüyorum. Telefondan çok anlayan birisi değilim sadece fotoğraf, sosyal medya ve müzik dinliyorum. Sizce geçmeli miyim?

İki cihaz arasında bayağı bir fark var ancak bana kalırsa geçmeye değmez en kötü S23 alınacaksa geçilmeli. Ben pek ısınamadım o telefona.

Bütçeniz varsa ve değiştirmek istiyorsanız evet. Ancak SE 2020 oldukça yeterli ve batarya dışında da işinizi gördüğünü tahmin ediyorum.

Bütçeniz varsa ve değiştirmek istiyorsanız evet. Ancak SE 2020 oldukça yeterli ve batarya dışında da işinizi gördüğünü tahmin ediyorum.

Evet işimi görüyor ama sıkıkdım artık güncelleme sorunda kafamı karıştırıyor bir de alan olarak ucu ucuna yetiyor.

İki cihaz arasında bayağı bir fark var ancak bana kalırsa geçmeye değmez en kötü S23 alınacaksa geçilmeli. Ben pek ısınamadım o telefona.

Bilemiyorum depolama ve batarya sorunu çok can sıkıyor açıkçası.

Düz s23 alabilirsen al daha iyi olur. A74 çıkmayınca s23fe yaptılar adını.

Her konuda hissedilir upgrade yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…