Çözüldü S23 FE'de karşı tarafa ses gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Mikrofon aktif. Ahize aktif. Ama karşı tarafa ses gitmiyor konuşurken. Nasıl çözerim? Telefon S23 FE.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İçine kum kaçmış. IP68 olduğu için kullanıcı hatası demediler yapıp yollamışlar. 5 temmuzda aldığım telefoncu üzerinden garantiye gönderdim. 21 Temmuz itibariyle elimde, kullanıcı hatası denilmedi yapıp göndermişler. Şarj soketi ve hoparlör değişmiş. Telefoncuya 300 lira kargo parası verdim. Ekran koruyucuyu sökmüşler telefonu da sıfırlamışlar.
İçine kum kaçmış. IP68 olduğu için kullanıcı hatası demediler yapıp yollamışlar. 5 temmuzda aldığım telefoncu üzerinden garantiye gönderdim. 21 Temmuz itibariyle elimde, kullanıcı hatası denilmedi yapıp göndermişler. Şarj soketi ve hoparlör değişmiş. Telefoncuya 300 lira kargo parası verdim. Ekran koruyucuyu sökmüşler telefonu da sıfırlamışlar.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…