S23 hızlı şarj olmuyor

Loded

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 7 8 ay önce Galaxy S23 aldım, yoğun bir yılımdayım ara ara şarjda kullanmak durumunda kaldım. Şu an orijinal şarj ve kabloyla takınca ilk baş süper hızlı şarj yazıyor sonra yazı ortadan kaybolup normal şarj oluyor, son One UI sürümüne sahibim. Başka bir orijinal alet ve kabloyla denedim yine aynı sonucu aldım.

Geçmiş olsun öncelikle çünkü Samsung'un adaptörü ve hızlı şarj modu şarjda bakarsan bozulabilir çok hassastır özellikle adaptörün içindekiler ancak başka adaptörle deneyip aynı sonucu alıyorsan sorun adaptörde değil telefonun bataryasındadır. Sen yine de ayarlara girip batarya (ya da ne yazıyorsa artık) seçeneğine tıklayıp hızlı şarj sorununu düzeltmeye çalış.

Geçmiş olsun öncelikle çünkü Samsung'un adaptörü ve hızlı şarj modu şarjda bakarsan bozulabilir çok hassastır özellikle adaptörün içindekiler ancak başka adaptörle deneyip aynı sonucu alıyorsan sorun adaptörde değil telefonun bataryasındadır. Sen yine de ayarlara girip batarya (ya da ne yazıyorsa artık) seçeneğine tıklayıp hızlı şarj sorununu düzeltmeye çalış.

Teknik servislik olduk yani yüksek ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı