S23 için adaptör ve kablo önerisi

RetroGamer

Decapat
Merhaba,

Anker'in 25W adaptörü çoğunluk tarafından önerilmiş. Fakat kablo konusunda pek bir şey bulamadım. İkinci bir konumdaki şarj cihazı olacağı için Anker 25W adaptör ve orijinal kablo kombinasyonuna uygun olması önemli. Satıcı Amazon, Hepsiburada vb. olmadığı sürece Samsung marka almak çok mantıklı gelmiyor. Kendi sitesinde zaten fiyat uçuk. Bu doğrultuda hangi kabloyu önerirsiniz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Anker'in 25W adaptörü çoğunluk tarafından önerilmiş. Fakat kablo konusunda pek bir şey bulamadım. İkinci bir konumdaki şarj cihazı olacağı için Anker 25W adaptör ve orijinal kablo kombinasyonuna uygun olması önemli. Satıcı Amazon, Hepsiburada vb. olmadığı sürece Samsung marka almak çok mantıklı gelmiyor. Kendi sitesinde zaten fiyat uçuk. Bu doğrultuda hangi kabloyu önerirsiniz?

Teşekkürler.

Orijinal adaptörü almanızı öneririm.
Şahsen ben kendim Baseus marka büyük adaptorlerden aldım kullanıyorum ama orijinal adaptör daha kararlı olur yeni telefon için.

Orijinal adaptörü almanızı öneririm.
Şahsen ben kendim Baseus marka büyük adaptorlerden aldım kullanıyorum ama orijinal adaptör daha kararlı olur yeni telefon için.
Anker siparişi verdim hocam, marka güvenilir ve zaten 25w olacağı için sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Samsung marka satılanlar gerçek mi değil mi emin olamadım. Teşekkürler.

F/P açısından bu iki ürün güzel, tavsiye ederim.

Teşekkür ederim, adaptörü Anker 25w aldım. Kabloyu değerlendireceğim.

Anker siparişi verdim hocam, marka güvenilir ve zaten 25W olacağı için sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Samsung marka satılanlar gerçek mi değil mi emin olamadım. Teşekkürler.

Teşekkür ederim, adaptörü Anker 25W aldım. Kabloyu değerlendireceğim.

Önerdiğim kablonun iki tarafında Type-C, ona dikkat et. Satın aldığın adaptorde Type-A çıkış olabilir.

Anker siparişi verdim hocam, marka güvenilir ve zaten 25W olacağı için sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Samsung marka satılanlar gerçek mi değil mi emin olamadım. Teşekkürler.

Teşekkür ederim, adaptörü Anker 25W aldım. Kabloyu değerlendireceğim.

Kablo olarak Ugreen almanı öneririm AliExpress'de indirime giriyordu arada 70 küsur liraya almıştım orijinal Ugreen örgü kabloyu indirim kovala.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı