S23 için GCAM tavsiyesi

Samsung'un kendi islemesinin GCam'den daha başarılı buluyorum açıkçası.
Zaten GCam'i Xiaomi, realme gibi firmalarda öneririz. Sizin bahsettiğiniz durum hakkında örnek paylaşır mısınız?

Samsung'un kendi islemesinin GCam'den daha başarılı buluyorum açıkçası.
Zaten GCam'i Xiaomi, realme gibi firmalarda öneririz. Sizin bahsettiğiniz durum hakkında örnek paylaşır mısınız?
Bugün fotoğraf çekemedim. Ancak mümkün olunca fotoğraf çekip aradaki farkı göstereceğim. 50MP ciddi manada ya bozuyor ya da düzeltiyor fotoğrafı.

GCam yerine RAW çekip kendiniz düzenleyin yada renk tonunu ayarlayın.
Düzenlemek yerine Samsung orijinal kamerayı düzeltse keşke. Benim bahsettiğim sorunla alakalı yabancılar bile yazmış. Fotoğrafı izleyeceğim diye ya sarartıp bozuyor ya da güzel gösteriyor. Direkt neyse onu ver yahu.

Düzenlemek yerine Samsung orijinal kamerayı düzeltse keşke. Benim bahsettiğim sorunla alakalı yabancılar bile yazmış. Fotoğrafı izleyeceğim diye ya sarartıp bozuyor ya da güzel gösteriyor. Direkt neyse onu ver yahu.
Hocam bende S23 kullanıyorum ve evet bu sorun var. Bazen çok iyi sonuçlarda veriyor ama %70 sarartıyor. Detayları yok ettiği zamanlar da oluyor.

Hayır paraya bayılıp Ultra modelini alsan da aynı sonuç. Vallahi bu kamera konusu dışında çok memnunum.
Artık telefonlar gerçek yerine görmek istediğini düşündüğü şeyi fotoğraf diye gösteriyor.
Klasik kameralara dönme vakti geliyor gibi.

Artık telefonlar gerçek yerine görmek istediğini düşündüğü şeyi fotoğraf diye gösteriyor.
Klasik kameralara dönme vakti geliyor gibi.
Çok şaşırtıcı gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı