S23 için kablolu kulaklık önerisi

CHU 2'de kronikli diyorlar.

Siz ne kullanıyorsunuz hocam?

Hocam ben genelde kafaüstü kullanıyorum, fakat IEM olarak Wraith Sense Pro kullanıyorum. Fiyatını hak etmeyen bir model, bende araştırmadan almıştım fakat her anlamda memnun kaldım. En son çare olarak yurt dışı ile uğraşmayayım dersen düşünebilirsin.

Chu 2'de kronikli diyorlar.

Filtre olayından dolayı oluyor genelde. Filtreleri oksitleniyor ve zamanla ses ya tamamen gidiyor, ya da azalıyor. O yüzden düzenli değiştirilmesi gerekiyor.

Yurtdışı işini hiç bilmiyorum sipariş filan vermedim açıkçası. Gümrüğe filan takılır mı?

DAC takılmaz hocam, sınır 30 euro. Yani DAC fiyatının yaklaşık 2 katı.
Hocam yurtdışı uğraştığıma değer mi ya? Sizin kulaklıktan alabilirim. Hem type c olanı da varmış. Hem biraz daha ucuz.

Hocam yurt dışı uğraştığıma değer mi ya? Sizin kulaklıktan alabilirim. Hem Type-C olanı da varmış. Hem biraz daha ucuz.

Hocam dediklerimi biliyorsunuz zaten, yurt dışı ile uğraşmayayım dersen başka bir seçenek yok. Kulaklık normalde bass odaklı, PC'de kullandığımda EQ ayarı ile bassları daha belirgin yapıyorum. Fakat telefonda basslar o kadar da belirgin değil, daha çok tizz odaklı net bir sesi var.

Teşekkür ederim. Dac linkini atar mısınız hocam?

Kendi DAC'ı yetersiz kalıyor. Kendi Samsung AKG kulaklığımdan biliyorum. Bilgisayara taktığımda kulaklarım sallanıyor, ama telefona taktığımda masum çalan bir kulaklık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…