Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Kasım 2023 #11 EmirElibol dedi: Sizin aklınız Zara'da kalmış belli ki. 20W gayet iyi. Uygun bir zamanda alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Jogger Pantolon aldım biraz tarz yapmamız lazımdı. Teşekkürler.
EmirElibol dedi: Sizin aklınız Zara'da kalmış belli ki. 20W gayet iyi. Uygun bir zamanda alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Jogger Pantolon aldım biraz tarz yapmamız lazımdı. Teşekkürler.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.397 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #12 S23 kablosuz şarj için kılıf gerekmiyor hocam ama ben mi yanlış biliyorum.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 14 Kasım 2023 #13 Shokikan dedi: S23 kablosuz şarj için kılıf gerekmiyor hocam ama ben mi yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... Mag safe için olan sormuştum normalde gerekmiyor
Shokikan dedi: S23 kablosuz şarj için kılıf gerekmiyor hocam ama ben mi yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... Mag safe için olan sormuştum normalde gerekmiyor
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.688 Çözümler 3 Yer Türkiye 22 Nisan 2024 #14 Attacksaw dedi: MAG safe için olan sormuştum normalde gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Naptınız hocam uzun zaman geçmiş ama bende powerbank aldım yapışmıyor adamakıllı MagSafe kılıfım var.
Attacksaw dedi: MAG safe için olan sormuştum normalde gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Naptınız hocam uzun zaman geçmiş ama bende powerbank aldım yapışmıyor adamakıllı MagSafe kılıfım var.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 22 Nisan 2024 #15 Efe684 dedi: Naptınız hocam uzun zaman geçmiş ama bende powerbank aldım yapışmıyor adamakıllı MagSafe kılıfım var. Genişletmek için tıkla... Yapışmıyo telefon küçük olduğu için dediğiniz gibi denedim olmadı almadım hiç bir zaman normal kullanıyorum.
Efe684 dedi: Naptınız hocam uzun zaman geçmiş ama bende powerbank aldım yapışmıyor adamakıllı MagSafe kılıfım var. Genişletmek için tıkla... Yapışmıyo telefon küçük olduğu için dediğiniz gibi denedim olmadı almadım hiç bir zaman normal kullanıyorum.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.688 Çözümler 3 Yer Türkiye 22 Nisan 2024 #16 Attacksaw dedi: Yapışmıyo telefon küçük olduğu için dediğiniz gibi denedim olmadı almadım hiç bir zaman normal kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... bende s23fe var büyük yine yapışmıyor asdfşkakad
Attacksaw dedi: Yapışmıyo telefon küçük olduğu için dediğiniz gibi denedim olmadı almadım hiç bir zaman normal kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... bende s23fe var büyük yine yapışmıyor asdfşkakad