Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 12 Kasım 2023 #11 Ella Freya dedi: Hayır rastlamadım. Genişletmek için tıkla... BWJM sürümündesiniz değil mi? Sizde olmaması garip çünkü bu problemleri yaşayan çok.
Ella Freya dedi: Hayır rastlamadım. Genişletmek için tıkla... BWJM sürümündesiniz değil mi? Sizde olmaması garip çünkü bu problemleri yaşayan çok.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 12 Kasım 2023 #12 Forum Clerk dedi: BWJM sürümündesiniz değil mi? Sizde olmaması garip çünkü bu problemleri yaşayan çok. Genişletmek için tıkla... Ben direkt ayarlardan yaptım bilmiyorum çok detayını Normal 6.0 işte.
Forum Clerk dedi: BWJM sürümündesiniz değil mi? Sizde olmaması garip çünkü bu problemleri yaşayan çok. Genişletmek için tıkla... Ben direkt ayarlardan yaptım bilmiyorum çok detayını Normal 6.0 işte.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 12 Kasım 2023 #13 Ella Freya dedi: Ben direkt ayarlardan yaptım bilmiyorum çok detayını Normal 6.0 işte. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yaptım. Acaba düzeltme mi geldi diye düşündüm.
Ella Freya dedi: Ben direkt ayarlardan yaptım bilmiyorum çok detayını Normal 6.0 işte. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yaptım. Acaba düzeltme mi geldi diye düşündüm.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 12 Kasım 2023 #14 Forum Clerk dedi: Bende öyle yaptım. Acaba düzeltme mi geldi diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Ben de arada bakıyorum da daha gelmedi. Yine de iOS 17 kadar hatalı değil.
Forum Clerk dedi: Bende öyle yaptım. Acaba düzeltme mi geldi diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Ben de arada bakıyorum da daha gelmedi. Yine de iOS 17 kadar hatalı değil.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #15 Animasyonlar birazcık kötü. Onun dışında gayet güzel. Atma falan olmadı ve kullanım süresi bir tık arttı.
Animasyonlar birazcık kötü. Onun dışında gayet güzel. Atma falan olmadı ve kullanım süresi bir tık arttı.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 12 Kasım 2023 #16 Ella Freya dedi: Ben de arada bakıyorum da daha gelmedi. Yine de iOS 17 kadar hatalı değil. Genişletmek için tıkla... IOS 17 çok sıkıntılıydı. Düzeltme çok yakında gelir. Biraz uygulamalarda da sıkıntı var. Mesela hızlı gir çık yapınca altta bildirim çıkıyor "henüz A14 için optimize edilmemiştir." gibisinden. Son düzenleme: 12 Kasım 2023
Ella Freya dedi: Ben de arada bakıyorum da daha gelmedi. Yine de iOS 17 kadar hatalı değil. Genişletmek için tıkla... IOS 17 çok sıkıntılıydı. Düzeltme çok yakında gelir. Biraz uygulamalarda da sıkıntı var. Mesela hızlı gir çık yapınca altta bildirim çıkıyor "henüz A14 için optimize edilmemiştir." gibisinden.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #17 Heribert Yavuz dedi: Geçmek isteyen şimdiden geçsin Yakında güvenlik güncellemesi alırsa üstüne geri dönemezsiniz eski sürüme. Genişletmek için tıkla... One UI 6.0 için güncelleme geldi, animasyonlar çok daha keyifli gibi görünüyor detaylı incelemedim. Güncelleme hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?
Heribert Yavuz dedi: Geçmek isteyen şimdiden geçsin Yakında güvenlik güncellemesi alırsa üstüne geri dönemezsiniz eski sürüme. Genişletmek için tıkla... One UI 6.0 için güncelleme geldi, animasyonlar çok daha keyifli gibi görünüyor detaylı incelemedim. Güncelleme hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?