Sasuke Uchiha Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 55 13 Ekim 2024 #1 S23 kullanıcısıyım, arkadaşım da s24. kalemleri karıştırıp S23 kalemini S24'e soktum. Çıkmıyor. Nasıl çıkartabilirim?
S23 kullanıcısıyım, arkadaşım da s24. kalemleri karıştırıp S23 kalemini S24'e soktum. Çıkmıyor. Nasıl çıkartabilirim?
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 890 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Ekim 2024 #2 Hocam neden böyle bir şey denediniz?
7 739192 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.692 Makaleler 2 Çözümler 10 13 Ekim 2024 #3 Fotoğraf atabilir misin ve neden yaptınız bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2024
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 13 Ekim 2024 #4 Sasuke Uchiha dedi: S23 kullanıcısıyım, arkadaşım da s24. kalemleri karıştırıp S23 kalemini S24'e soktum. Çıkmıyor. Nasıl çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Sert şekilde çekmekten başka seçeneğin yok gibi. Hafif hafif kuvveti arttırarak çıkartmayı dene kırılırsa canınız sağ olsun.
Sasuke Uchiha dedi: S23 kullanıcısıyım, arkadaşım da s24. kalemleri karıştırıp S23 kalemini S24'e soktum. Çıkmıyor. Nasıl çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Sert şekilde çekmekten başka seçeneğin yok gibi. Hafif hafif kuvveti arttırarak çıkartmayı dene kırılırsa canınız sağ olsun.
Sasuke Uchiha Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 55 13 Ekim 2024 #5 739192 dedi: Fotoğraf atabilir misin ve neden yaptınız bunu? Genişletmek için tıkla... Anlık olan bir şey nedeni yok. 495256 dedi: Sert şekilde çekmekten başka seçeneğin yok gibi. Hafif hafif kuvveti arttırarak çıkartmayı dene kırılırsa canınız sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Tutup çekebilecek bir yer yok. 739192 dedi: Fotoğraf atabilir misin ve neden yaptınız bunu? Genişletmek için tıkla... Vorthionz dedi: Hocam neden böyle bir şey denediniz? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 20241013_193736.jpg 151,7 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2024
739192 dedi: Fotoğraf atabilir misin ve neden yaptınız bunu? Genişletmek için tıkla... Anlık olan bir şey nedeni yok. 495256 dedi: Sert şekilde çekmekten başka seçeneğin yok gibi. Hafif hafif kuvveti arttırarak çıkartmayı dene kırılırsa canınız sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Tutup çekebilecek bir yer yok. 739192 dedi: Fotoğraf atabilir misin ve neden yaptınız bunu? Genişletmek için tıkla... Vorthionz dedi: Hocam neden böyle bir şey denediniz? Genişletmek için tıkla...
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 890 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Ekim 2024 #6 Sasuke Uchiha dedi: Anlık olan bir şey nedeni yok. Tutup çekebilecek bir yer yok. Genişletmek için tıkla... Silikonu eritip kaleme değdirip kurumasını bekleyip çekmeyi deneyebilirsiniz. Biraz zor olacaktır ayrıca dikkat etmeniz lazım. Vorthionz dedi: Silikonu eritip kaleme değdirip kurumasını bekleyip çekmeyi deneyebilirsiniz. Biraz zor olacaktır ayrıca dikkat etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Evinizde silikon cubuk varsa deneyebilirsiniz. Yoksa kırtasiyelerde satılıyordu sanırım.
Sasuke Uchiha dedi: Anlık olan bir şey nedeni yok. Tutup çekebilecek bir yer yok. Genişletmek için tıkla... Silikonu eritip kaleme değdirip kurumasını bekleyip çekmeyi deneyebilirsiniz. Biraz zor olacaktır ayrıca dikkat etmeniz lazım. Vorthionz dedi: Silikonu eritip kaleme değdirip kurumasını bekleyip çekmeyi deneyebilirsiniz. Biraz zor olacaktır ayrıca dikkat etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Evinizde silikon cubuk varsa deneyebilirsiniz. Yoksa kırtasiyelerde satılıyordu sanırım.
Sasuke Uchiha Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 55 13 Ekim 2024 #7 Vorthionz dedi: Silikonu eritip kaleme değdirip kurumasını bekleyip çekmeyi deneyebilirsiniz. Biraz zor olacaktır ayrıca dikkat etmeniz lazım. Evinizde silikon cubuk varsa deneyebilirsiniz. Yoksa kırtasiyelerde satılıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... benim de aklıma o geldi yarın denemeyi düşünüyorum bakalım
Vorthionz dedi: Silikonu eritip kaleme değdirip kurumasını bekleyip çekmeyi deneyebilirsiniz. Biraz zor olacaktır ayrıca dikkat etmeniz lazım. Evinizde silikon cubuk varsa deneyebilirsiniz. Yoksa kırtasiyelerde satılıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... benim de aklıma o geldi yarın denemeyi düşünüyorum bakalım
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 13 Ekim 2024 #8 Sasuke Uchiha dedi: Anlık olan bir şey nedeni yok. Tutup çekebilecek bir yer yok. Genişletmek için tıkla... Bastığınızda kalemin arka kısmı çekmek için uzamıyor mu? Yoksa o uzamış hali mi?
Sasuke Uchiha dedi: Anlık olan bir şey nedeni yok. Tutup çekebilecek bir yer yok. Genişletmek için tıkla... Bastığınızda kalemin arka kısmı çekmek için uzamıyor mu? Yoksa o uzamış hali mi?
Sasuke Uchiha Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 55 13 Ekim 2024 #9 495256 dedi: Bastığınızda kalemin arka kısmı çekmek için uzamıyor mu? Yoksa o uzamış hali mi? Genişletmek için tıkla... uzmış hali
495256 dedi: Bastığınızda kalemin arka kısmı çekmek için uzamıyor mu? Yoksa o uzamış hali mi? Genişletmek için tıkla... uzmış hali