S23 kaplama zarar verir mi?

Emofisör

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Avukat Sekreteri
Merhaba, S23 cihazımı kılıfla kullanmak değil de biraz kılıfsız çıplak kullanmak istiyorum lakin makyajı bozulur kasası çizilir diye hiç o toplara girmiyorum. Son günlerde telefon kaplamalarını görüyorum oldukça hoş modeller var, kameraya safir kamera koruyucu lens takıp cihaza da bir kaplama taktırıp kullansam sorun oluşur mu? Cihazda kaplamadan kaynaklı ısınma, aşınma, kasaca çizilmeler ve olabilecek kötü senaryolar meydana gelir mi yoksa gönül rahatlığıyla ısınma derdi cart curt olmadan kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer kaplama daha koruyabilir olsaydı bence kılıf değilde kaplama kullanılırdı ve bunu nasıl oraya koyuyorlar yapıştırıyorlar mı? Yapışıyorsa çıkması zor olur çıkarsa iz olur diye düşünüyorum. Isınma da olmaz kılıfta tamamen kaplıyor ama ısınmıyor.

İzlediğim videolarda ısıtıyor kaplamayı yumuşatıyor sıcak olduğu anda kasaya bastırıyor soğumasını bekletiyor falan o şekil yapışıyor sökerkende normal kavlatıp söküyor videolarda öyle gördüm kasayı gösteriyor söken kişi öyle çizik iz falan olmuyordu korumaktan kastım düşüren birisi değilim telefonu masaya ters koyduğumda kamera çizilmesin kasa çizilmesin istiyorum titiz biriyim ağır hasarları düşünmüyorum ondan ötürü

Hocam kaplamayı bilmiyorum bende sizin gibi titizim her hafta sonu telefonu temizlerim cilalarım ama kılıfı neden istemiyorsunuz? Şeffaf kılıflar var çok inceler ve koruyorlar, kamera için koruyucu alırsınız bide.

S23 Çok Premium hissiyatı var özellikle çıplak halde istememek değil ince telefon bilir misiniz bilemem öyle kullanmak hoş geliyor olabildiğince ince kılıf tercih ediyorum ama o aliminyum ve arkasındaki pürüzsüz cam hissiyatını hissetmek her şeye bedel incelik hoşuma gidiyor sadece bende fırsat buldukça 2 günde bir siliyorum ekranı kasayı tertemiz tutuyorum.

Aynı cihazı kullanıyorum oyun oynarken kılıfla oynuyorum pek bir sorun hissetmiyorum, kaplamada da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim de aklımda var yaptırtmak ama çekim gücü sorunu oluyor gibisinden yorum görmüştüm bazı yerlerde ondan dolayı tereddütteyim.

Çekim gücü nasıl yani anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wifi ve mobil verinin antenlerini kapatıp çekim gücünde düşüklük belirten kişiler görmüştüm, papscover yorumlarının altında.
Mantıken öyle bir husus varsa telefon kılıflarunda da olması gerek kişi kendi deneyimlemeden diğer kişilerin yorumlarına pek takılmamalı belki de narkayı kmtülemek için öylesine yorum atmışfır kşm bilif uyuzluk olsun istemiştir belkide

En kısa sürede yaptırmayı bende düşünüyorum, kılıfsız kullanmaktan daha çok teli korumak için istiyorum. Sürekli kılıfla kullanmama rağmen tel cebimdeyken anahtar şarj giriş yerinin yanını çizmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…