S23 kaplama zarar verir mi?

Korur elbette ki, saçma şekilde ışıkta görünen kılcal çizikler görünüyor takıntı çok bende bakıyorum sürekli telefon olduğu cebime hiç bir şey koymam her şeyi diğer cebime doldururum

Korur elbette ki, saçma şekilde ışıkta görünen kılcal çizikler görünüyor takıntı çok bende bakıyorum sürekli telefon olduğu cebime hiç bir şey koymam her şeyi diğer cebime doldururum
Bazen insanın dalgınlığına gelip koyabiliyor, papscover sitesi haricinde bildiğiniz bir yer varmı ?

Bazen insanın dalgınlığına gelip koyabiliyor, papscover sitesi haricinde bildiğiniz bir yer varmı ?
Trendyol Hepsiburada uygulamalarında bulabilirsiniz genel olarak bu kaplama işini reklamlarla piyasa süren Paps oldu ordan öğrendim ben de kaplama işini.

Papscover sitesi haricinde pek güzel kaplama bulamadım, hoşunuza giden görsel varsa görmek isterim.

Papscover sitesi haricinde pek güzel kaplama bulamadım, hoşunuza giden görsel varsa görmek isterim.
Linklerini atayım ben alır mıyım almaz mıyım tereddütteyim kasasında en ufak yapışkan izi kalması konusu kafamı karıştırıyor:

Kaplamanın ısıyı içeriye hapsetmesinden dolayı kılıfları daha sağlıklı buluyorum. Tabii illa istiyorsanız kılıfsız kullanmaktan iyidir.

Kaplamanın ısıyı içeriye hapsetmesinden dolayı kılıfları daha sağlıklı buluyorum. Tabii illa istiyorsanız kılıfsız kullanmaktan iyidir.
Kılıfta aynı duruma sebebiyet verir, 40-45 derecede saatlerce kullanmayacağımız için hiç sakıncası bulunmaz...

Kılıfta aynı duruma sebebiyet verir, 40-45 derecede saatlerce kullanmayacağımız için hiç sakıncası bulunmaz...

Kılıf çıkarılabilir olmasından dolayı benim tercihim olurdu ama telefonu o kadar zorlamam dersen düzgün ve işini bilen bir yerden yaptırılabilir.

Kılıf çıkarılabilir olmasından dolayı benim tercihim olurdu ama telefonu o kadar zorlamam dersen düzgün ve işini bilen bir yerden yaptırılabilir.
Dediğim gibi bakılır eğer zararı görülürse sökülür tek kafama takılan konu yapışkan izi gibi bir şey kalır mı kalmaz mı

Dediğim gibi bakılır eğer zararı görülürse sökülür tek kafama takılan konu yapışkan izi gibi bir şey kalır mı kalmaz mı?

Araştırdığım kadarıyla eğer işinde iyi ve güvenilir bir yerden yaparsan en fazla yapışkan kalıyor o da temizlenebilecek şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…