S23 mü iPhone 13 mü?

S23 daha iyi fakat Android telefonlar bir zaman sonra eski hızını kaybediyorlar iPhone 13 daha mantıklı Apple fanboy değilim iPhone telefonlar 10 sene kullan ilk günkü hızında oluyor ama git bir tane Android telefon kullan 2 senede telefon yoruluyor başım ağrımasın uzun yıllar götürsün istiyorsan iPhone.

10 sene kullanma gibi bir niyet varsa iPhone daha iyi bir seçenek olabilir evet. Ama 3-5 yılda bir cihaz değiştiriyorsanız güncel hiçbir Samsung S-Z serisi cihaz sorun çıkarmaz. Aksine verdiğiniz fiyata göre çok daha iyi performans alırsınız.

Paranın değerini korumasını istiyorsan iPhone, daha iyi cihaz kullanmak istiyorsan Samsung.

Samsung'un değer kaybı bariz bir gerçek hocam. 1 1.5 yıl önce S22 cihazını 16 bin lira civarına almıştım şu an 21 21.5 civarında o zamanlar almadığım İphone 14 cihazı ise 30 bin liradan 45 46 bin lira oldu. İphone'lar uzun sürede değerini daha iyi koruyor ve yükseltiyor. Ayrıca ikinci elde satmaya kalktığın zaman değerine daha yakın satabiliyorsun.

Apple Türkiye fiyatları hakkında dediğinize katılıyorum, gereksiz pahalılar. Samsung'un TR fiyat politikası çok başarılı. Eğer para sıkıntınız yoksa İphone alınabilir yoksa zorlama gerek yok. TR şartlarında Samsung almak daha mantıklı.

Yeri ve zamanı değil biliyorum lakin forumda aynı konular olmasına rağmen bu konular onaylanıyor ama çözüm bulmamış bir konu açıyorum onaylanmıyor. Gerekçe olarak "daha önce açılmış bir konu" bahanesini görüyorum. Birisi benimle iletişime geçebilir mi? Bu konu hakkında da konu açmaya çalıştım yine onaylanmadı.

Aslında S23 daha iyi bir cihaz. Daha iyi bir cihaz almak istiyorsan S23 ama daha iyide gözüm yok iyi bir cihaz alayım param değerini korusunu dersen 13.
Böyle düşünen arkadaşlar daha karlı yöntemlere başvurabilir.

Böyle düşünen arkadaşlar daha karlı yöntemlere başvurabilir.

Parayı yatırabilir bir yerlere ama iyi bir telefonu olmaz. 13 ile hem iyi bir telefonu olur hem de parası değerini korur. Ha ben o kafada değilim. S23 alırdım büyük ihtimalle. S23 daha iyi bir telefon ama 13'te ona yakın oldukça iyi bir telefon. Bu arada S seriside Iphone serisi kadar olmasa da değer koruma korusunda eskisine oranla daha başarılı.

Ergen tayfa genelde marka özentisi benim kardeşimde aynı sıkıntıyı yarattı bende iPhone 12 vardı ona verdim kendime S23 aldım S23'ün rakibi 14 Pro ancak 14 Pro ile kıyaslayabiliriz.

Um actually S23 Ultra iPhone 15 Pro Max rakibi. A17 Pro kağıt üstünde her ne kadar güçlü olsa da (yine) iyi soğutulmadığından anca 10 dakika tam güçte çalışabiliyor. Ondan sonrasında ateş basıp Geekbench skorlarını unutuyor(kasıyor)

Bence S23 ama bu durumda olanlara kesinlikle iPhone almalarını tavsiye ediyorum.

Paranız varsa S23 alın(S24 de beklenebilir), paranız kıymetliyse iPhone alın. iOS kullanıyorsanız aynı devam edebilirsiniz hoşunuza gitmez belki Android

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…