S23 mü yoksa S24 mü alınmalı?

Bir de şu var forumda s24 ısınma sorunu ve şarjının fazla dayanmaması
Keşke ultra modelinde olduğu gibi düz modelindede 8 gen 3 olsaydı

Doğru birebir aynı cihazlar sadece işlemci farkı var o kadar.

Samsung bile fazla bir yenilik getirmediği için özür diledi sadece işlemci farkına o kadar para verilmez.

samsung bile fazla bir yenilik getirmediği için özür diledi sadece işlemci farkına o kadar para verilmez
Arada büyük bir fiyat farkı yok ve S24'ün kamerası daha iyi, bataryası daha iyi, işlemcisi daha iyi, 7 yıl güncelleme alacak. Daha ne olsun.

Bir de şu var forumda s24 ısınma sorunu ve şarjının fazla dayanmaması
Keşke ultra modelinde olduğu gibi düz modelindede 8 gen 3 olsaydı
8 Gen 3 olsa daha iyi olurdu doğru fakat Exynos 2400'ün de bir sıkıntısı yok ve batarya performansı 8 Gen 2'ye göre daha iyi.

Bir de şu var forumda S24 ısınma sorunu ve şarjının fazla dayanmaması
Keşke Ultra modelinde olduğu gibi düz modelindede 8 gen 3 olsaydı

Isınma sorunu yok, şarj olayı S23le birebir ki zaten 4000 veya 3900MAH güçlü cihazlar bunlar ne kadar pil performansı alabilirsinki. Zaten 8 gen 3 olsaydı S24 40binden başlardı.

Doğru birebir aynı cihazlar sadece işlemci farkı var o kadar.

Eğer 3 4 seneden fazla kullanacaksan S24 al. Hem daha performanslı ve güncellemesi daha iyi. Eğer 3 4 seneden fazla kullanmam dersen S23 al.

Telefon sürekli alıp değiştireceğiniz bir ürün değil. Hazır elinizde para varken gerekirse üstüne biraz daha koyup S24 alın pişman olmazsınız.

Tamam beyler beni ikna etmeyi başardınız size güveniyorum pek çoğunuz S24'ün daha iyi olduğunu söylüyorsunuz bunca insan öneriyorsa vardır bir bildikleri
Teşekkür ediyorum hepinize.

Tamam beni ikna etmeyi başardınız size güveniyorum pek çoğunuz S24'ün daha iyi olduğunu söylüyorsunuz bunca insan öneriyorsa vardır bir bildikleri
Teşekkür ediyorum hepinize.
Rica ederim.
S23'ten daha iyi bir deneyim olacaktır.
Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…