K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.453 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #1 Güncellemeyi yaptıktan sonra 2 kere başıma geldi. Instagram'da tam bir sonraki Reels'e geçmek için kaydırırken donuyor telefon. Güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum. Forumlarda aynı sorunu yaşayanlar var, şu anlık başka bir sorun görmedim.
Güncellemeyi yaptıktan sonra 2 kere başıma geldi. Instagram'da tam bir sonraki Reels'e geçmek için kaydırırken donuyor telefon. Güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum. Forumlarda aynı sorunu yaşayanlar var, şu anlık başka bir sorun görmedim.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Mayıs 2025 #2 Telefonu sıfırladın mı güncelledikten sonra üstat? Artı 0 Eksi
KS KS K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.453 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #3 AREYsan dedi: Telefonu sıfırladın mı güncelledikten sonra üstat? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece güncellemeyi yaptım. Artı 0 Eksi
AREYsan dedi: Telefonu sıfırladın mı güncelledikten sonra üstat? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece güncellemeyi yaptım.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Mayıs 2025 #4 Sıfırla bir kendine gelsin telefon. Artı 0 Eksi