Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #1 Abimin S23 telefonuna OneUI 8 geldi, now bar ayarlarda aktif gözüküyor fakat ne yaptıysak gözükmüyor kesinlikle. Lockstar ile denedim fakat olmadı. Bu sorunu yaşayan var mı, çözen varsa da eğer belirtirse sevinirim.
Abimin S23 telefonuna OneUI 8 geldi, now bar ayarlarda aktif gözüküyor fakat ne yaptıysak gözükmüyor kesinlikle. Lockstar ile denedim fakat olmadı. Bu sorunu yaşayan var mı, çözen varsa da eğer belirtirse sevinirim.
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 901 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 2 Ekim 2025 #2 Nasıl gözükmüyor hocam sadece kilit ekranında oluyor eğer şarkı, vb uygulama açıksa.
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.481 Makaleler 11 Çözümler 5 Yer Ankara Türkiye 2 Ekim 2025 #3 Bug gibi bişey de olabilir cihazı yeniden başlattın mı.
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #4 Patrick_Yıldız dedi: Bug gibi bişey de olabilir cihazı yeniden başlattın mı. Genişletmek için tıkla... Olması hocam maalesef. by67 dedi: Nasıl gözükmüyor hocam sadece kilit ekranında oluyor eğer şarkı, vb uygulama açıksa. Genişletmek için tıkla... Bende s25 var ve sürekli açık. Hava durumu şarkı gibi her şeyi gösteriyor bende ama s23 de gözükmüyor niyeyse. Şarkı açmayı deneyeceğiz şimdi. Xergeon dedi: Olması hocam maalesef. Bende s25 var ve sürekli açık. Hava durumu şarkı gibi her şeyi gösteriyor bende ama s23 de gözükmüyor niyeyse. Şarkı açmayı deneyeceğiz şimdi. Genişletmek için tıkla... Şarkı falan gözüküyor ama sürekli göstermiyor hocam. Xergeon dedi: Olması hocam maalesef. Bende s25 var ve sürekli açık. Hava durumu şarkı gibi her şeyi gösteriyor bende ama s23 de gözükmüyor niyeyse. Şarkı açmayı deneyeceğiz şimdi. Şarkı falan gözüküyor ama sürekli göstermiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm sorunu. Now brief den kaynaklıymış benim S25 de var ama S23 de yok.
Patrick_Yıldız dedi: Bug gibi bişey de olabilir cihazı yeniden başlattın mı. Genişletmek için tıkla... Olması hocam maalesef. by67 dedi: Nasıl gözükmüyor hocam sadece kilit ekranında oluyor eğer şarkı, vb uygulama açıksa. Genişletmek için tıkla... Bende s25 var ve sürekli açık. Hava durumu şarkı gibi her şeyi gösteriyor bende ama s23 de gözükmüyor niyeyse. Şarkı açmayı deneyeceğiz şimdi. Xergeon dedi: Olması hocam maalesef. Bende s25 var ve sürekli açık. Hava durumu şarkı gibi her şeyi gösteriyor bende ama s23 de gözükmüyor niyeyse. Şarkı açmayı deneyeceğiz şimdi. Genişletmek için tıkla... Şarkı falan gözüküyor ama sürekli göstermiyor hocam. Xergeon dedi: Olması hocam maalesef. Bende s25 var ve sürekli açık. Hava durumu şarkı gibi her şeyi gösteriyor bende ama s23 de gözükmüyor niyeyse. Şarkı açmayı deneyeceğiz şimdi. Şarkı falan gözüküyor ama sürekli göstermiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm sorunu. Now brief den kaynaklıymış benim S25 de var ama S23 de yok.
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 901 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 2 Ekim 2025 #5 Evet hocam S23 S25'teki gibi çalışmıyor
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #6 by67 dedi: Evet hocam S23 S25'teki gibi çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Evet hocam maalesef, acı yoldan öğrendik valla ya
by67 dedi: Evet hocam S23 S25'teki gibi çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Evet hocam maalesef, acı yoldan öğrendik valla ya