S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #11 ALPTEKiN_2710 dedi: Cihazı nereden satın aldınız? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den almadim Azerbaycan'da yasiyorum orada bir magazadan aldim.
ALPTEKiN_2710 dedi: Cihazı nereden satın aldınız? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den almadim Azerbaycan'da yasiyorum orada bir magazadan aldim.
A ALPTEKiN_2710 Decipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 1.504 Çözümler 8 19 Ekim 2023 #12 siyamaske dedi: Türkiye'den almadim Azerbaycan'da yasiyorum orada bir magazadan aldim. Genişletmek için tıkla... Doğrudan yani direk Samsung bayisinden mi? Veya herhangi bir teknoloji mağazasından mı?
siyamaske dedi: Türkiye'den almadim Azerbaycan'da yasiyorum orada bir magazadan aldim. Genişletmek için tıkla... Doğrudan yani direk Samsung bayisinden mi? Veya herhangi bir teknoloji mağazasından mı?
S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #13 ALPTEKiN_2710 dedi: Doğrudan yani direk Samsung bayisinden mi? Genişletmek için tıkla... Hayır baska bir magaza ama telefonun kutusunun fotoragfini atabilirim isterseniz ustunde her şey yaziyor kutusunu orada açtım zaten her şeyi orijinal.
ALPTEKiN_2710 dedi: Doğrudan yani direk Samsung bayisinden mi? Genişletmek için tıkla... Hayır baska bir magaza ama telefonun kutusunun fotoragfini atabilirim isterseniz ustunde her şey yaziyor kutusunu orada açtım zaten her şeyi orijinal.
A ALPTEKiN_2710 Decipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 1.504 Çözümler 8 19 Ekim 2023 #14 siyamaske dedi: Hayır baska bir magaza ama telefonun kutusunun fotoragfini atabilirim isterseniz ustunde her şey yaziyor kutusunu orada açtım zaten her şeyi orijinal. Genişletmek için tıkla... Ekranda siyah band bulunuyor muydu cihazın?
siyamaske dedi: Hayır baska bir magaza ama telefonun kutusunun fotoragfini atabilirim isterseniz ustunde her şey yaziyor kutusunu orada açtım zaten her şeyi orijinal. Genişletmek için tıkla... Ekranda siyah band bulunuyor muydu cihazın?
S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #15 ALPTEKiN_2710 dedi: Ekranda siyah band bulunuyor muydu cihazın? Genişletmek için tıkla... Nasıl siyah band anlamadım fotosu varsa atabilir misiniz?
ALPTEKiN_2710 dedi: Ekranda siyah band bulunuyor muydu cihazın? Genişletmek için tıkla... Nasıl siyah band anlamadım fotosu varsa atabilir misiniz?
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 19 Ekim 2023 #16 siyamaske dedi: Ekran ile cerceve birlesim yeri toz toplamis. Genişletmek için tıkla... O normal hocam. Araya toz girmesi çok normal. Hoparlör ve ahizenin toz toplaması gibi. Sonuçta çukur bir yer ve ekranı kaydırdıkça tozları oraya itiyoruz.
siyamaske dedi: Ekran ile cerceve birlesim yeri toz toplamis. Genişletmek için tıkla... O normal hocam. Araya toz girmesi çok normal. Hoparlör ve ahizenin toz toplaması gibi. Sonuçta çukur bir yer ve ekranı kaydırdıkça tozları oraya itiyoruz.
A ALPTEKiN_2710 Decipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 1.504 Çözümler 8 19 Ekim 2023 #17 siyamaske dedi: Nasıl siyah band anlamadım fotosu varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #18 ALPTEKiN_2710 dedi: Eki Görüntüle 1982996 Genişletmek için tıkla... Evet vardı tam boyle.