S23 PUBG Mobile çok ısınıyor

Yani PUBG Mobile gibi yüksek grafikli oyunlar oynarken telefonun ısınması normal. Her telefon ısınır. Eğer gerçekten de PUBG'yi oynamak istiyorsanız ve sizin için önemliyse, fan almalısınız. Fan olmadan her telefon ısınır. FPS düşüşleri yaşanır. Fan şart.

Akıcıda oynamaya özen gösterin.
Akıcıda

Yani PUBG Mobile gibi yüksek grafikli oyunlar oynarken telefonun ısınması normal. Her telefon ısınır. Eğer gerçekten de PUBG'yi oynamak istiyorsanız ve sizin için önemliyse, fan almalısınız. Fan olmadan her telefon ısınır. FPS düşüşleri yaşanır. Fan şart.

Evet yani doğru PUBG Mobile meraklısı değilim 2 haftadır girmiyorum hatta ama merak ettim yani benimki mi anormal çünkü bayağı ısınıyor S23 kullanıcıları böyle sorun yaşamıyor gibi geldi FPS düşüşleri falan olunca dedim.

Akıcıda

Evet yani doğru PUBG Mobile meraklısı değilim 2 haftadır girmiyorum hatta ama merak ettim yani benimki mi anormal çünkü bayağı ısınıyor S23 kullanıcıları böyle sorun yaşamıyor gibi geldi FPS düşüşleri falan olunca dedim.
S21 FE'de oynuyorum gfx tool ile HDR 90 FPS açıyorum ve 80-90 arası FPS değerleri alıyorum. Fan taksam HDR'de sabit 90 alırım ama ne gerek var? HDR 90FPS açtığım sırada telefon 1.5-2 saat aralıksız cayır cayır sıcaklıkta ben oynadıktan sonra 48 dereceyi gördü. Telefonlar için çok yüksek bir değer. Ama konu samsung'sa ısınma ve hızlı şarj bitmesi hangi S serisi telefon olursa olsun normal.

S21 FE'de oynuyorum GFX tool ile HDR 90 FPS açıyorum ve 80-90 arası FPS değerleri alıyorum. Fan taksam HDR'de sabit 90 alırım ama ne gerek var? HDR 90FPS açtığım sırada telefon 1.5-2 saat aralıksız cayır cayır sıcaklıkta ben oynadıktan sonra 48 dereceyi gördü. Telefonlar için çok yüksek bir değer. Ama konu Samsung'sa ısınma ve hızlı şarj bitmesi hangi s serisi telefon olursa olsun normal.

Bende HDR da 90 FPS yok nasıl açılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı