S23 şarjı az götürüyor

Evet hocam. Normalde eve geldiğimde şarjım 20-30-40 arası olurdu saat 7 de evde olurdum. Bugün 10 da eve geldim şarjım %49'du bayağı fark oldu.

Bugün durum böyle.
Eki Görüntüle 2030507
ben de yeni S23 kullanıcısıyım hocam, yaklaşık 5 gün oldu alalı. Ekstra bir şey yaptınız mı pil ömrünü arttırmak için, yoksa zamanla kendi kendine mi oldu?

ben de yeni S23 kullanıcısıyım hocam, yaklaşık 5 gün oldu alalı. Ekstra bir şey yaptınız mı pil ömrünü arttırmak için, yoksa zamanla kendi kendine mi oldu?
Eski telefondan geri yükleme yapmıştım onu o yüzden format atıp temiz kurulum yaptım. Şuana kadar fatkettiğim bu telefon kamera kullanırken aşırı şarj yiyor.

Eski telefondan geri yükleme yapmıştım onu o yüzden format atıp temiz kurulum yaptım. Şuana kadar fatkettiğim bu telefon kamera kullanırken aşırı şarj yiyor.
Ben sıfır kurulum yaptım o yüzden onunla ilgili bir durum değil sanırım, kamerasını da kullanmıyorum öyle. Bekleyeyim biraz daha sanırım, zamanla iyileşir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…