S23 şarjı hızlı bitiyor

Telefonum S23 ve başkalarının verilerine baktığımda 7-8 saat ekran süresi aldıklarını görüyorum. Benimki %95 pil kullanımında 5 buçuk saat ekran süresi vermiş. Cihaz 7 aylık, bazıları güncellemeden dolayı diyor. Sizce sorun ne, ne yapmalıyım?

Yalan onlar S24 ultrada bile anca 8 saat Max ekran süresi alıyorum.

2. Konu açıyorsunuz sanırım sabırsız ve kafaya takan birisisiniz. Bir önceki konunuz da bahsetmiştim son 3-4 aydır böyle güncellemeler ile.

7-8 saat ekran süresini alan arkadaşlar her şeyi kısıtlıyor 60Hz kullanıyor ve güç tasarrufunu kullanıyorlar. Ek olarak mobil hattınız ne kadar az çekiyorsa pil sürenize o kadar - katıyor. Şehir içinde evimdeyken 6-7 saat alıyorsam yazın köye gittiğim de bu süre 4 saate iniyor. Haliyle şebeke taraması yaparken pil harcıyor.

Tiktok-Facebook-Messenger yüklü ise cihazınız da bunlar küresel hangi marka olursa olsun pili sömüren eriten 3 uygulamadır.

One UI 7 fazlasıyla gecikti hem arayüz akışkanlığı hem de pil süresi için çalışıyorlar.

Bir ek olarakta ne kadar korsan APK sürümü kurarsanız da bunlar da pil sürüsüne etki eder stabil çalıştırmaz.

Güncellemeleri beklemeniz gerek ya da full güç tasarrufu + 60Hz kullanacaksınız.

Bu devirde DÜZ kullanıcı olunmaz. Ben parasını basıyorum amiral gemisi telefon alıyorum bunlarla mı uğraşacağım diyen bir insan zaten bu düzeyde telefon kullanmasın.

Android/İOS fark etmeksizin yazılım kısmını da donanım kısmını da bilmek gerekiyor (Bu dönemde) tam anlamıyla.

Tekrar söylüyorum batarya veya telefonda (normal) olarak sıkıntınız yok. Sadece güncellemeler rayına oturması lazm. Bir de diğer saydığım faktörleri göz önünde bulundurmak lazım.

60hz mi kullanıyorsunuz 120hz mi? Ben 120hz performansını beğenmedim hızlı şarj bitiyor diye 60hz kullanıyorum benimde 4 aylık cihaz ve sorun yaşamadım.
60hz kullanıyorum

60hz mi kullanıyorsunuz 120hz mi? Ben 120hz performansını beğenmedim hızlı şarj bitiyor diye 60hz kullanıyorum benimde 4 aylık cihaz ve sorun yaşamadım.
60hz kullanıyorum

Yalan onlar S24 ultrada bile anca 8 saat Max ekran süresi alıyorum.

Ama önceden memnundum pil performansından ayın 15'inde güncelleme yüklemişim ondan sonra oldu zaten ondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Ama yeni güncelleme geleseye kadar bu performans kötü...

O nasıl yapılıyor veya hangi uygulamalardan bahsediyorsunuz?

Ayarlardan arama kısmına derin uyku modu yazın çıkıyor ve çok fazla kullanmadığınız uygulamaları seçin

2. Konu açıyorsunuz sanırım sabırsız ve kafaya takan birisisiniz. Bir önceki konunuz da bahsetmiştim son 3-4 aydır böyle güncellemeler ile.

7-8 saat ekran süresini alan arkadaşlar her şeyi kısıtlıyor 60Hz kullanıyor ve güç tasarrufunu kullanıyorlar. Ek olarak mobil hattınız ne kadar az çekiyorsa pil sürenize o kadar - katıyor. Şehir içinde evimdeyken 6-7 saat alıyorsam yazın köye gittiğim de bu süre 4 saate iniyor. Haliyle şebeke taraması yaparken pil harcıyor.

TikTok-Facebook-Messenger yüklü ise cihazınız da bunlar küresel hangi marka olursa olsun pili sömüren eriten 3 uygulamadır.

One UI 7 fazlasıyla gecikti hem arayüz akışkanlığı hem de pil süresi için çalışıyorlar.

Bir ek olarak da ne kadar korsan APK sürümü kurarsanız da bunlar da pil sürüsüne etki eder stabil çalıştırmaz.

Güncellemeleri beklemeniz gerek ya da Full güç tasarrufu + 60Hz kullanacaksınız.

Bu devirde DÜZ kullanıcı olunmaz. Ben parasını basıyorum amiral gemisi telefon alıyorum bunlarla mı uğraşacağım diyen bir insan zaten bu düzeyde telefon kullanmasın.

Android/İOS fark etmeksizin yazılım kısmını da donanım kısmını dabilmek gerekiyor (Bu dönemde) tam anlamıyla.

Tekrar söylüyorum batarya veya telefonda (normal) olarak sıkıntınız yok. Sadece güncellemeler rayına oturması lazm. Bir de diğer saydığım faktörleri göz önünde bulundurmak lazım.

Teşekkürler, evet kafaya takan birisiyim özellikle telefonların pil performansını

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00