S23 su altında yıkanabilir mi?

Unknowise

Decapat
Benim arkadaşta S23 Ultra vardı. Suyun altında yıkıyordu. Ben de yıkamak istiyorum, suyun içine atmayacağım tabi ki telefonu musluğun altında yıkayacağım, pek bir sorun olmaz biliyorum ama şarj yerine, hoparlöre su girince sıkıntı olur mu?

Yüksek sıcaklık veya üretici hatası yüzünden sızdırmazlık sağlayan bölgelerde aşınma meydana geldiyse tüm cihaz kullanılmaz hale gelebilir.
Ayrıca basınçlı musluk suyuna hoparlör veya mikrofon gibi yuvaları doğrudan tutmayın.
2-3cm yüksekliğinde su ile dolu bir kapta güzelce temizlenebilir, fakat ben su yerine alternatif temizleme yöntemlerine başvuruyorum.

Telefonun su geçirmez özelliği telefonu yıkamanız için değil su altı çekimleri için var. Kısa süre tatlı suda kalabiliyor soğuk su ile bir sorun yaşamazsınız ama ne gerek var. Telefon tozlu diye yıkamak mantıklı değil.

Benim arkadaşta S23 Ultra vardı. Suyun altında yıkıyordu. Ben de yıkamak istiyorum, suyun içine atmayacağım tabii ki telefonu musluğun altında yıkayacağım, pek bir sorun olmaz biliyorum ama şarj yerine, hoparlöre su girince sıkıntı olur mu?

Cihaz su geçirmez, ama yetkili servis dışında birisine tamire verdiniz mi? Yetkili dışında bir yere verince su geçirebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı