S23 su geçirmez mi?

Weazzy

Centipat
S23 telefona sahibibim, su altında çekim yapmak istiyorum nehir vs. fakat cesaret edemiyorum. Sizce denemeli miyim, bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir telefon su geçirmez değildir, suya dayanıklı modeller vardır. S23'te firma tarafından suya dayanıklı olarak tanıtıldı ancak sudan kaynaklı bir hasar olursa sorumlusu kullanıcı oluyor.

Su geçirmez ama öyle bir çekim yapma düşünceniz varsa o amaçla üretilmiş profesyonel makinalar vardır diye tahmin ediyorum. Ben S23 ile bu risk alamazdım.

S23 telefona sahibibim, su altında çekim yapmak istiyorum nehir vs. fakat cesaret edemiyorum. Sizce denemeli miyim, bir şey olur mu?

Su geçirmez telefon yok olamazda çekim yapanlar tamirini yapabilenler veya paketle falan sokuyolar kısacası su geçirmez yoktur suya dayanıklı vardır

Su geçirmez telefon yok olamazda çekim yapanlar tamirini yapabilenler veya paketle falan sokuyolar kısacası su geçirmez yoktur suya dayanıklı vardır
Suya dayanıklı olması ne işe yarıyor peki? Ne sağlıyor?

Plastik bir paket al onun içinde çekim var.
USB girişi dahil diğer girişlerden su giriyor ve sıkıntı olabilir hoparlör vs.
deneme.

Suya düşünce çöp olmuyor gene kullanılabiliyor sadece hoparlör, USB girişi falan ıslanıyor.

Hocam özel kameralar var onun için onları alabilirsin, ama sadece S23 ile çekim yapacağım diyorsan bir poşet benzeri materyal var adı aklımda değil onu alabilirsin. Al, telefon kaydını başlat, poşeti kapat daha sonra.

Yağmurda kullanabilirsin, telefonuna su dökülürse veya su içine düşerse hasar görmüyor kullanabiliyorsunuz. Yoksa gidip nehre ırmağa sokmak için garanti vermiyor firma zaten.

Zaten suya dayanıklı telefon yoktur demiyor evet dayanıklı ama bir şey olursa sorumlusu kullanıcıdır diyoruz. Okumadan keşke lap lup konulara dalmasanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…