S23 Ultra alınır mı?

Sorun yaşayacağın bir cihaz değil dostum, yurt dışı uygun fiyatta bulduysan kaçırma. Ben kullanıcısıyım, biraz büyük geliyor ama küçük telefonlara alışkın olduğum için. S23 ve ya S23+ önerebilirim. Kalem cidden çok gereksiz, hiç kullanmıyorum. Bulunursa S24+'da iyidir, exynos üzmez.

Exynos gerçekten hiç güven vermiyor birde s23+ da Snapdragon olması daha cezbedici gibi
doğru diyosunuz exynos güven vermiyor ama bu adamlar yapmış yani bir bildikleride vardır bence S24+ bence tercih edin ama siz bilirsiniz

Kapalı kutu 26bin civarında güvendiğim birinden alacağım. Piyasaya yakın gibi fiyatı uygunluk açısından

Kapalı kutu 26bin civarında güvendiğim birinden alacağım. Piyasaya yakın gibi fiyatı uygunluk açısından
ha YD alacaksınız yeni farkettim . Ozm s24+ alın geçin bence şimdiden hayırlı olsun iosa bakmayın YD tarafında

Ultra cihazların tasarımı ve kalem desteği ekstra ilgini çekiyorsa kesinlikle alınır. Yoksa S24+ daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…