S23 Ultra alınır mı?

Btk'nın otomatik arttırdığını sanıyordum süreyi o da mı yasal değilmiş
Hocam telefon çift SIM destekliyor. 4+4 şeklinde toplam 8 ay kullanabiliyorsunuz. Şu anda server kayıtları kapalı olduğu için sınırsız kayıt yapılamıyor ama uzatma yöntemi de çok uyguna geliyor.

Hocam telefon çift SIM destekliyor. 4+4 şeklinde toplam 8 ay kullanabiliyorsunuz. Şu anda server kayıtları kapalı olduğu için sınırsız kayıt yapılamıyor ama uzatma yöntemi de çok uyguna geliyor.
Bu server kayıt olayı nedir tam olarak yani kayıt ettirmek istesem bundan sonraki süreçte artık yok mu

Anladım hocam teşekkürler yasal olmayan yönteme de fazla bulaşmak istemiyorum bakacağız bakalım
Hocam yılbaşından sonra IMEI kayıt ücreti sanırım 46 bin TL olacak. Kayıt ettirmeden uzatma yapmak en mantıklısı. Ben öyle yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım. Bu arada kalem ile işiniz yoksa S23+ ve ya S24+ alın. S24+ 7 yıl güncelleme desteğiyle çok mantıklı bir tercih olabilir.

Hocam yılbaşından sonra IMEI kayıt ücreti sanırım 46 bin TL olacak. Kayıt ettirmeden uzatma yapmak en mantıklısı. Ben öyle yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım.
Anladım hocam duruma göre bakacağım cevapların için sağ ol. Telefondan memnun musunuz kaç aydır kullanıyorsunuz sorun yaşadınız mı ?

Anladım hocam duruma göre bakacağım cevapların için sağ ol. Telefondan memnun musunuz kaç aydır kullanıyorsunuz sorun yaşadınız mı ?
Hocam herhangi bir sorunum yok, 5 aydan fazla oldu sanırım alalı. Doğrudan yakınımdan 23 bin TL'ye satın aldım. Her anlamda memnunum, tek sorunum camında iz kalması. Kuru bezle silince gözükmüyor, koruyucu ekranla beraber kullandığım için farketmiyorum ama mat hayalet koruyucu ekran sonrası böyle oldu, dikkat etmenizi öneririrm.

Buyrun aldığım ekran süresi;

Cihazın kendi ekranında mı iz kaldı koruyucu yüzünden

Evet hocam, maalesef. Samsung yetkili servisi cam değişimi için 6000TL talep etti. Bu iz parmak izi olunca görünüyordu sadece ama koruyucu ekran taktığım için fark edilmesi imkansız.
Anladım hocam bu arada dediğinize göre Samsung servisi yd cihazınada bakıyor doğru mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…