S23 Ultra bir anda kapandı

ersinmorno

Hectopat
Arkadaşlar yeni bir telefon aldım direkt açtım PUBG Mobile indirip birazcık oynadım test ettim. Hatta aldıktan sonra çok güvenilir bir arkadaşa test yaptırdım. Telefonu ilk açtığımda şarjı 60'dı. Birkaç saat PUBG Mobile oynadım ve şarjım 39 oldu her şey yolundaydı. Fakat bir anda 0'a düştü ve telefon kapandı. Telefonu daha yeni almışken şarj etmemem bir hata mıydı? Bu sorun bir daha olur mu? Şimdi şarja taktım sorunsuz bir şekilde şarj oluyor. Telefonu açar açmaz yaptığım ilk şey bir oyun indirip test etmek oldu.

Hocam pek endişe verecek bir durum değil. Yeni telefonlarda şarjın doğru şekilde gösterilmesi için birkaç kez şarj edilmesi gerekir. Bir nevi kendini kalibre etmesine izin verin.

Hocam pek endişe verecek bir durum değil. Yeni telefonlarda şarjın doğru şekilde gösterilmesi için birkaç kez şarj edilmesi gerekir. Bir nevi kendini kalibre etmesine izin verin.

Hocam ben iPhone 14 Pro 13 Pro kullandım fakat bu S23 Ultra gerçekten harika bir şey. Ekranı falan filan resmen aşık oldum. Böyle bir sorun yaşayınca da panik yaptım ve hayal kırıklığına uğradım ta ki bunun normal olduğunu duyana dek. Cidden Android'in amiral gemileri > bütün iPhone serisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı