Merhaba. S23 Ultra kullanıcısıyım. Telefonumun pil kısmında süper hızlı şarj seçeneği daha önce var mıydı dikkat etmedim. Fakat şu an bu seçenek yok. Ve orijinal şarj aletimle telefonumu süper hızlı şarj edemiyorum. Type-C kablo olmasına rağmen kabloyu ters takınca telefon şarj almıyor. Sorun ne olabilir?
Samsung'un sitesinde satılan orijinal 45W şarj aleti. Sanırım kablodan dolayı. Buds 2 Pro için gelen kabloda sorun yok. Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Garantiye versem adaptorle birlikte mi alirlar. Sadece kabloyu alırlar mı yoksa.
45W Güç Adaptörü (2024) Siyah (EP-T4511XBEGWW) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Mobil Aksesuarlar ürünleri Samsung Türkiye'de.
Arkadaşın S23'ünde de denedim. Aynı adaptor şarj ediyor hızlı şarj ter düz fark etmeden. Sanırım sorun telefonda. 6 7 aylık S23 Ultra nasıl boyle olur anlamıyorum.
Arkadaşın S23'ünde de denedim. Aynı adaptor şarj ediyor hızlı şarj ter düz fark etmeden. Sanırım sorun telefonda. 6 7 aylık S23 Ultra nasıl boyle olur anlamıyorum.
Herhangi bir kablo değil ki attığım linkten aldığım şarj aleti yani. Orijinal kablo bu zamana kadar sorun yoktu. Dün başladı. Kablo ve adaptörden şüphelendim. Başka telefonda denedim sorun yok. Kendi telefonumu dediğim gibi Type-C olmasına rağmen ters takınca ucunu ki tersi düzü yok yani şarj olmuyor. Düz takip şarj olurken de hızlı şarj oluyor. Süper hızlı şarj yok. Keşke sorun adaptorde olsaydı telefonu ne yapacağım bilmiyorum.
Aynı adaptorle aynı kabloyu başka telefonda denedim. Eğer sorun kablo da olsa o telefonla da yapmaz mıydı? Galaxy Buds 2 ve Galaxy Watch 6'yı da aynı adaptorle şarj ediyorum. Sorun yok onlarda da.
Aynı adaptorle aynı kabloyu başka telefonda denedim. Eğer sorun kablo da olsa o telefonla da yapmaz mıydı? Galaxy Buds 2 ve Galaxy Watch 6'yı da aynı adaptorle şarj ediyorum. Sorun yok onlarda da.
Hocam onlar 45W şarj olmuyor. "süper hızlı şarj" ile "hızlı şarj" aynı değil. 5A destekli kabloya para vermeden önce telefonun kutusundan çıkan kabloyu deneyebilirsiniz.
Hocam onlar 45W şarj olmuyor. "süper hızlı şarj" ile "hızlı şarj" aynı değil. 5A destekli kabloya para vermeden önce telefonun kutusundan çıkan kabloyu deneyebilirsiniz.