Bana Apple'nin J5 karşısında çıkardığı telefonu söylesen? Dostum Apple o segmente telefon üretmediği için olabilir mi? Sende Apple almaya verdiğin parayı Samsung'a versen sende kullanırsın Samsung'u. Gelmiş J5 J7 diyor harbi forumdaki en bilgisiz Apple fanboylarından birisin. Bari savunduğun şeyi öğrende gel.
Sırf belki kabul etmesende aklına yer eder diye ilokul seviyesinde anlatacağım.
J5 Samsung'un giriş segment için ürettiği telefondur. iPhone ise üst segment için üretir. Aynı Samsung'un S serisi gibi. Samsung'un Apple ile aynı sene çıkan A, J, M, F serisini değil S serisini Apple ile kıyaslarsan Samsung'un üstünlüğünü görürsün.
Yani Samsung S serisi ile Apple üst segment, J ve A serisi ise alt segment içindir.
Sen harbi bayağı bilgisizmişsin ha. Bak dalga geçmek için demiyorum yemin ederim ciddi mi yazılmış yorum yoksa ironi mi yapıyorsun diye bir sorguladım seni.
Kafası apple övmek dışında bir şeyi alır diye uğraşıyordukta neyse uğraşmaya gerek yok. Dediğin gibi hata bizde. Sineğe Kebabın tadının daha güzel olduğunu anlatmak gibi.
Hocam boşver S23 Ultrayı falan çöp cihazlar onlar siz gidin 2. el bi 6s plus falan alın nasıl olsa değerini koruyor hala akıcı boşverin Samsungu falan çöp cihazlar onlar 1 yıl sonra kasar aman hiç bulaşılmaz.