A Axiiaard Decapat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar, iyi günler. S23 Ultra ile uyumlu akıllı saat alacağım ama Galaxy Watch serileri nedense görsel olarak pek hoşuma gitmedi. Bunun yerine S23 Ultra ile uyumlu çalışacak farklı saatler arıyorum, fiyat aralığı 3-6 bin TL arası. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024
Arkadaşlar, iyi günler. S23 Ultra ile uyumlu akıllı saat alacağım ama Galaxy Watch serileri nedense görsel olarak pek hoşuma gitmedi. Bunun yerine S23 Ultra ile uyumlu çalışacak farklı saatler arıyorum, fiyat aralığı 3-6 bin TL arası.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 23 Haziran 2024 #2 Xiaomi ve Huawei saatlere bakabilirsin.
A Axiiaard Decapat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 plxaxd dedi: Xiaomi ve Huawei saatlere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... O markaların S23 Ultra ile tam uyumluluğu var mı biliyor musunuz ?
plxaxd dedi: Xiaomi ve Huawei saatlere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... O markaların S23 Ultra ile tam uyumluluğu var mı biliyor musunuz ?
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 23 Haziran 2024 #4 Axiiaard dedi: O markaların S23 Ultra ile tam uyumluluğu var mı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Var tabii ki.
Axiiaard dedi: O markaların S23 Ultra ile tam uyumluluğu var mı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Var tabii ki.
A Axiiaard Decapat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #5 plxaxd dedi: Var tabii ki. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, peki önerecek olsan hangi modelini önerirsin daha önceden kullandığın bir modeli oldumu?
plxaxd dedi: Var tabii ki. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, peki önerecek olsan hangi modelini önerirsin daha önceden kullandığın bir modeli oldumu?
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 23 Haziran 2024 #6 Axiiaard dedi: Teşekkürler, peki önerecek olsan hangi modelini önerirsin daha önceden kullandığın bir modeli oldu mu? Genişletmek için tıkla... Redmi Watch 2 Lite kullandım güzeldi ancak daha yeni modelleri var alacaksan yenisini almanı öneririm.
Axiiaard dedi: Teşekkürler, peki önerecek olsan hangi modelini önerirsin daha önceden kullandığın bir modeli oldu mu? Genişletmek için tıkla... Redmi Watch 2 Lite kullandım güzeldi ancak daha yeni modelleri var alacaksan yenisini almanı öneririm.