S23 Ultra kamerada yapay zeka nasıl kapatılır?

ahmet bb

Decapat
Daha fazla  
S23 Ultra telefonum. Yapay zeka sanki makyaj yapmış gibi çekiyor. Nasıl kapatabilirim bu ayarı? Bulamadım.

Yapay zekayı tam olarak kapatamazsınız ama etkisini azaltabilirsiniz.
Galaxy Store'den bu uygulamayı yüklemenizi tavsiye ederim. Kamera ayarlarını daha çok kişiselleştirebilirsiniz.

Hocam makyaj yapma olayını şöyle çözeceksiniz:
1-Ön kamerayı açıp dediğim yere tıklayın.

2-Yüz bolümündeki seçeneği "Kapalı" olarak değiştirin.

Yapılan ayarların hiçbirinin işe yaradığını düşünmüyorum. Samsung, özellikle 200MP ve 50MP'de fotoğrafı yapay zeka ile oynayacağım diye ya bozuyor ya güzelleştiriyor. Bazen normal bir fotoğrafı sarartıyor. Samsung telefonlarda en sevmediğim özellik bu olabilir. 3:4 çekim yaparsanız bu olmayacaktır.

@Jims A14 ile arayüz değişti. Ekran görüntüsü atın isterseniz. Yine o bölgedeydi.

Buldum yaptim hocam bir de bir şeyi sormak istiyorum 60Hz çekince batarya performansı artar mi? Güç tasarruf modunu açınca bildirimleri gelmiyor 60Hz nasıl yapabilirim başka türlü ?

@Jims hocam 60Hz pil açısından daha iyi ama aşırı fark yok. Sırf pil için telefonu kısmayın. 60 Hz için Ekran>Pürüzsüz Hareket>Standart yapın. Zaten bunlar Adaptif yani hep 120 Hz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…