A ahmet bb Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 S23 Ultra telefonum. Yapay zeka sanki makyaj yapmış gibi çekiyor. Nasıl kapatabilirim bu ayarı? Bulamadım.
S23 Ultra telefonum. Yapay zeka sanki makyaj yapmış gibi çekiyor. Nasıl kapatabilirim bu ayarı? Bulamadım.
J Jims Megapat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 658 Çözümler 1 29 Ocak 2024 #11 Forum Clerk dedi: @Jims hocam 60Hz pil açısından daha iyi ama aşırı fark yok. Sırf pil için telefonu kısmayın. 60 Hz için Ekran>Pürüzsüz Hareket>Standart yapın. Zaten bunlar Adaptif yani hep 120 Hz değil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki pil tasarrufu için hangi ayarı yapmak gerekir? Artı 0 Eksi
Forum Clerk dedi: @Jims hocam 60Hz pil açısından daha iyi ama aşırı fark yok. Sırf pil için telefonu kısmayın. 60 Hz için Ekran>Pürüzsüz Hareket>Standart yapın. Zaten bunlar Adaptif yani hep 120 Hz değil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki pil tasarrufu için hangi ayarı yapmak gerekir?
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Ocak 2024 #12 Jims dedi: Hocam peki pil tasarrufu için hangi ayarı yapmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Ben yapmıyorum. Güç tasarrufu açık ve kapalı arasında maksimum 1 saat fark oluyor. Ekran süreniz nedir? İsterseniz konu açın bu konuyu kirletmeyelim. Artı 0 Eksi
Jims dedi: Hocam peki pil tasarrufu için hangi ayarı yapmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Ben yapmıyorum. Güç tasarrufu açık ve kapalı arasında maksimum 1 saat fark oluyor. Ekran süreniz nedir? İsterseniz konu açın bu konuyu kirletmeyelim.
Mitshizubi kyouto Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 349 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #13 3. parti uygulama kullan footej gibi, onlarda yapay zekanın çalışabileceğini sanmıyorum Artı 0 Eksi