S23 Ultra mı iPhone 15 mi?

Düz iPhone 15 hocam yine S23 Ultra kamera konusunda önde olmaz mı?

Bütçeyi zorlayıp S23Ultra almamı mı tavsiye edersiniz yoksa S24+ iyi midir ? arada 5-10k bandında oynayan bir fiyat farkı mevcut.

Bütçeyi zorlayıp S23Ultra almamı mı tavsiye edersiniz yoksa S24+ iyi midir? Arada 5-10k bandında oynayan bir fiyat farkı mevcut.

Ben S24+ alırdım daha güncel ve 7 yıl güncelleme alacak ekranı daha iyi ve zarif ama sizin için S23 ultrayı öneririm. Kamerada bariz bir fark olmasa da daha iyi ve büyük bir telefon 8 gen 2 mevcut. Ama Exynos 2400 hem çekirdek bakımdan hem de benchmark ve scorelarda daha iyi zaten 8gen3e denk bir işlemci.

Dostlar, 50k bütçem var. Hangisi uygundur? 4-5 sene civarı kullanmayı düşünüyorum. Diğer tavsiyelere de açığım, Xiaomi önermediğiniz sürece.

Bende bu ikisi arasında sürekli gel git yapıyorum hala karar veremedim. Şu an Note 4 kullanıyorum.

Bence iPhone 15 daha mantıklı. Sonuçta 2. el piyasası canlı bir model istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz ama Samsung'un 4-5 sene sonra değeri hurda parası olur.

Hocam Peter Pan'ın dünyasında falan yaşıyorsunuz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…