S23 Ultra mı iPhone 15 mi?

Telefonu zorlayıcı işlemler yapacaksanız, oyun, yüksek ayarda video çekmek gb. Exynos tan yine uzak durun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240726_152817_com.android.chrome.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 36
S23 Ultra almadığım senaryoda ne önerirsiniz S23 mü cekeyim 24Plus yerine. Ya da iPhone mu yöneleyim.

Dostlar, 50k bütçem var. Hangisi uygundur? 4-5 sene civarı kullanmayı düşünüyorum. Diğer tavsiyelere de açığım, Xiaomi önermediğiniz sürece.

S23 Ultra almadığım senaryoda ne önerirsiniz S23 mü cekeyim 24Plus yerine. Ya da iPhone mu yöneleyim.

60 Hz yukarı iPhone almadığınız sürece Android 6 telefonu bile 90 Hz ise IPhone'a tercih ederim.

S23+ kullanıyorum. Bir yıl oldu alalı. Eğer yoğun kullanmazsam pili hala 2 günü rahat çıkarıyor. Genshin impact ve pubg oynuyorum ısınma problemi yok. Kamerası çok iyi, renkler doğala yakın.
Kafanızda fikir oluşması açısından yazdım. İphone tarafında alabilirseniz zaten bu telefonun karşılığı iphone 14pro.

Bence son gelişmeleri kullanabilmeniz ve daha güncel cihaz için 1,5 ay sonra çıkacak olan iPhone 16'yı alın. Prolar kadar ön planda değil ama yine de sağlam oluyorlar. 60hz çok takıntı yapacak kafayı tırnakları yiyip tımarhanelik olunacak bir şey değil ama tabii olsa güzel olurdu. 16 bir miktar daha pahalı olacaktır 60 bin civarı benim tahminim. Eğer beklendiği gibi olmazsa aynı paraya 15 alabilirsiniz yine.

Dostlar, 50k bütçem var. Hangisi uygundur? 4-5 sene civarı kullanmayı düşünüyorum. Diğer tavsiyelere de açığım, Xiaomi önermediğiniz sürece.

Hocam arasında dağlar kadar öyle aman aman bir fark yok iki telefonun tamamen tercih meselesi ama benim önerim iPhone 15 olur 60Hz'lik bir yenileme hızına sahip olsa da ekranı çok akıcı günlük kullanım için gayet iyi kamera konusu zaten Apple tarafında tartışılmaz bence A16 bionic işlemcisi de her işin üstesinden gelir dediğim gibi biraz tercih meselesi çok devasa farklar yok iki telefon arasında ama siz bilirsiniz.

@kVOSS Zaten bakıldığında pro ekranından hae'nı ve 120hz'i çıkartıp ona takmışlar gibi... fakat farklı üreticileri var galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…