S23 Ultra mı S24+ mı?

Bütçe
50000

Ahmet Tuğhan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 50k bütçem var. S23 Ultra ve S24+ arasında kaldım. Exynos işlemcinin çok ısındığını ve performansın düştüğünü okudum. Pil olarak da sanırım sn gen 2 daha iyiymiş. Güncelleme desteği olarak da S24+ 7 yıl güncelleme alacakmış. Çok kararsızım, ikisinin de iyi veya kötü özellikleri var. Siz ne önerirdiniz? Bir telefonu Max 4,5 yıl kullanıyorum. S23 Ultra veya S24+ bunlar en fazla Android kaç alacaklar? Önemli bir etken mi bu?

Kendim S24 Plus kullanıyorum mükemmel kesinlikle öneririm.

Benim tercihim 23 Ultra olurdu.

S24 plus daha iyi gidebilir hocam

Şahsen ben tercihimi S24 Plus yana kullanırım, S24 kesinlikle daha çok memnun edecektir. S23 Ultra bir tık daha iyi bir kamerası olsa da tercihim yine S24 Plus üzerine olacaktır kamerası yine gerçekten çok iyi. Kamerayı önemsemiyorsanız benim için performans ve güncellik ve daha üst düzey bir yapay zeka önemsiyorsanız diyorsanız S24+ tavsiye ederim.

Ekran koruyucu bulmak çok zahmetli o modele ve S24 serisinde Exynos hiç ısınmıyor kendim S24 Plus kullanıyorum.

Cok isiniyor diyenler de var isinmiyor diyenlerde S23'u kendim gorup test ettigim icin rahatça oneririm fakat S24 serisi konusunda o kadar rahat değilm.

S24 de yapay zeka mi var.

Ekran koruyucu bulmak çok zahmetli o modele ve S24 serisinde Exynos hiç ısınmıyor kendim S24 Plus kullanıyorum.

Google'a S23 Ultra ekran koruyucu yazinca bir sürü cikiyor.

Plastik o koruyucular ya da yapıştırıcı ile yakıştırmalar gerekiyor S24 Plus daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…