S23 Ultra mı S25 mi?

Bu arada Samsung S serisinde kolay kolay kronik sorun olmaz, markanın amiral gemisi. Düz, Ultra veya Plus farketmez. S serisi her türlü alınır. Baz iPhone modelleri gibi para tuzağı değil kesinlikle.

Bu arada Samsung s serisinde kolay kolay kronik sorun olmaz, markanın amiral gemisi. Düz, Ultra veya Plus fark etmez. S serisi her türlü alınır. Baz iPhone modelleri gibi para tuzağı değil kesinlikle.

Hocam Samsung kullanirim sureklide oneririm. Ama fiyati Samsung'unda pahali ozellikle S25 serisinin. 55 58k ya Honor magic 7 Pro varken S25'te S25+ ta S24 Ultra'da, S23 Ultra'da alinmaz. Ki S serisinde de bircok kronik sorun oldu. En basitinden S22 serisinde kronik isinma sorunu ve batarya sorunu vardi.

S23 Ultra alın derim , Murat Gamsız'ın çok güzelde bir incelemesi var o telefonla ilgili. Bendeki Note 10 lite eskimiyor ,biraz eskise temiz bir tane alacağım bu aletten .

S23 ultra ne kadar güncelleme alır ve yapay zeka olayı var mı bunda? Teknoloji konusunda bilgim yok o yüzden soruyorum

Bu arada Samsung S serisinde kolay kolay kronik sorun olmaz, markanın amiral gemisi. Düz, Ultra veya Plus farketmez. S serisi her türlü alınır. Baz iPhone modelleri gibi para tuzağı değil kesinlikle.
Gülme veya beğenmedim atanlar muhtemelen Apple fanboyları, ciddiye almaya değmez. Ortamlarda çıkarıp masaya koyup hava attığını statü kazandığını zanneden, kredi çekerek düz modele 40-50 bin para bayılan tipler.

S serisinde yakın zamanda S22 dışında problemli cihaz görmedim ki S22 yazılım güncellemesi ile bataryası bir nebze oturdu sayılır. S23 Snapdragon işlemci ile harikalar yaratıyor, o kadar zorlamama rağmen ısındığını görmedim. Exynos eski Exynos değil zaten, S23-S24 şu an mantıklı cihazlar. S25'in fiyatı uçuk olduğundan dolayı mantıksız.

"S serisi her türlü alınır" Cümlesiyle iddialı konuşmuşsun, normal gülmeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…