S23 Ultra nasıl?

yemzy

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yakın zamanda S23 Ultra almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Şarjım uzun gitsin ve telefonu en az 5 yıl kullanmak istiyorum. Gün içerisinde genellikle oyun oynuyorum sosyal medya kullanıyorum. Kameram iyi olsun isterim. Bu fiyat çapında başka telefonlarda önerebilirsiniz. Ayrıca 12 RAM mi 8 RAM mi çok fark var mıdır?

Bizim bir dostta vardı. Muazzam bir cihaz açıkçası, oyun performansı çok iyi. Ekran kalitesi, S Pen, kamerası özellikle inanılmaz.

Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Telefonun tek sorunu kalın olması başka bir sorunla karşılaşmadım. Neredeyse 15 Pro Max ile kamera konusunda kapışıyor. Şarjı orta kullanımda 2 gün götürür. Az kullanımda 2 çok çok rahat.

5 yıl götürmesini istiyorsan 12 RAM'li versiyonu almanı tavsiye ederim. Alabilirsiniz hala çok iyi bir telefon.

Kullandığım cihaz.

Merak ettiklerin olursa cevaplarım.

Sosyal medya konusunda Meta anlaşması olduğu için hiç bir kalite kaybı yok, İnstagram'da aktif olarak paylaşım yapıyorum.

Kamera olarak muazzam bir cihaz. Selefi olan 14 Pro serisinden çok daha üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…