S23 Ultra One UI 8 güncellemesi yapılmalı mı?

Gözlemlediğiniz, göze çarpan unsurlar nelerdir? Hocam? Biraz bilgi vermeniz mümkün müdür?

Tabii. İlk olarak güncellediğimde fena kasma vardı ve zamanla düzeldi. Kamera konusu bence fark yok. Cihaz oyun esnasında daha az ısınmaya başladı ancak bazen sebepsiz yere bir anda kilitleniyor ve 2,3 saniye sonra düzeliyor(servise verdim cihazda sorun yok). Öyle göze batan bir değişiklik ve sorun fark etmedim. Arayüz çok akıcı hoşuma gitti. One UI 8 güncellemesinden itibaren bootloader kilidi açılamıyor ve ben yazılım atarak kullanmayı seven biriyim benim tek şikayetçi olduğum konu bu

Gözlemlediğiniz, göze çarpan unsurlar nelerdir hocam? Biraz bilgi vermeniz mümkün müdür?
He bir de şuna değineyim. şarj nedense güncellemeden sonra çok yavaş doluyor.

İlginç, kullandığınız şarj aleti orijinal mi peki?

Evet kablo da orijinal adaptör de. Samsung'un 65W Trio adaptörünü kullanıyorum. Yeni güncellemelerde olabiliyor böyle şeyler. Yakın zamanda düzeltilir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam, yakın bir vakitte güncellerim muhtemelen. Veri yedeklerine devam edeyim, yurt dışında çektiğim fotoğrafları kaybetmek istemem

Şöyle bir öneri yapayım. Android sürümüde güncellendi ve bunun yüzünden bug ve sorunlar olabiliyor. Sorunları en aza indirmek için kesinlikle temiz kurulum yapın. Cihazı güncelleyin ve imkanınız varsa kesinlikle fabrika ayarlarına sıfırlayın. Sıfırlama yapamıyorsanız recovery menüsünden cache dediğimiz alanı kesinlikle temizleyin. Cache kısmı cihazın log ve sistemin bazı dosyalarını tutar. Cache silmek zararsızdır ve güncelleme sonrası temizlenmelidir. Sıfırlamak en iyisi ancak imkan yoksa cache temizlemekde yeterlidir. 300 MB ve üzeri güncellemelerde cache kesinlikle temizlenmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…