S23 Ultra SSD'yi görmüyor

hcnuPcitirC

Hectopat
Daha fazla  
S23 Ultra telefonum var. Videolar için 2TB SSD aldım ve bir tane SSD kutusu aldım fakat ne yapsam da SSD'yi görmüyor telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD kutusyyla telefona taktığınız kablo veri aktarım destekliyor mu?

Destekliyor hocam. Bende normal SATA SSD kutusu da var. 1TB SATA SSD'm var fakat dolu oldugu icin ve hız icin M.2 SSD'ye geceyim dedim SSD'yi görmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutu ile m.2 ssd uyumsuz olabilir. M key B key mevzuları var. Bilgisayara takınca görüyor mu?
Görüyor hocam içinde the last of us part 1 ve 2 var oyunlarımı genelde o ssdden oynuyorum şu anda fakat s23 ultra haricinde xiaomi mi note 10 pro / Xiaomi T11 / iphone 15 telefonlarında denedim hiçbir sıkıntı yok gayet de güzel çalışıyorlar fakat s23 ultraya gelince görmüyor kafayı yemek üzereyim

Sorunu çözdüm @the_bkp @237969, araya bir tane çoklayıcı bağladım ve ssdnin type c çıkışından usb a portuna girdim, ve çoklayıcıdaki type c kısmından güç verdim anca gördü, Xiaomi note 10 pro gibi bir telefonda görüyor ve s23 ultrada görmüyor, Saçmalık. İyi günler dostlar

Son düzenleme:
S23 Ultra telefonum var. Videolar için 2TB SSD aldım ve bir tane SSD kutusu aldım fakat ne yapsam da SSD'yi görmüyor telefon.
Ayarlardan OTG Connection açılmazsa hiçbir telefon görmez.

Hocam OTG zaten ilk açtığım seçenek fakat telefon sataya güç verebilirken m2ye güç veremiyor çözebilmiş değilim
Hmm. Konuda M.2 belirtmediğinizden Sata zannettim. O zaman gelişmiş seçeneklerden USB Hata ayıklama açıksa kapayın, kapalıysa açın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı