S23 Ultra vs iPhone 14

Sonunu okumadim kusura bakma. Kopurdugumu soylemissin de sen cok sakince yazmisin bakıyorum da. Bende de Apple dusmanligi var gibi davranmissiniz. Apple ve Samsung gozumde esit. Apple iOS sayesinde one gecebilir sadece. Sana galerideki fotografla Instagram üzerinden paylasilan fotografta neredeyse kalite farki olmadigini ispatlardim ancak kopuren bir fanboysun ugrasmaya degmez. Deger kaybindan bahsetmedim deger kaybina girmissin. Bana ne? Deger kaybi konusunda haklisin zaten ama oyle bir kopurme durumu var ki zoom konusuna da sallamissin deger kaybina da girmissin. Vah vah. Bir de benim kopurdugumu soylemissin. Neyse ortalama elma fanboyu deyip gececegim. Intel ve elma fanboylari ile tartismaya girilmez.

Bir tane dogru yok info da. S23 kullanıyorum HDR video yukleniyor fotolarda çektiğim gibi kalitesi ayarında duruyor.
Bana bu dediklerinizin bir kanitini sunun ama iste fanboyluk yaparak bir yere gelemezsiniz.
Önceden A7 2017 kullanıyordum geçen seneye kadar performansında hiç sıkıntı yoktu. Bu sene pili olduğu icin ve 32 GB yetmediği için kullanamadım ve değiştirdim.

Yaptığınız yorumda tek bir doğru argümanınız yok. 2020 yılından kalma Apple fan kitlesinin sürekli her yere attığı copy/paste yazıdan ibaret yazdıklarınız. Sadece ticari kafayla bakıyorsunuz olaya al-satçıysanız yorumunuzu ona göre yapın. Pasif-agresif olarak yapıyorsunuz birde yorumunuzu. Sakin olun kimse Apple telefonunuzu elinizden almıyor. Özelliklerini kısıtlamıyor korkmayın aman. Apple'ın elle tutulur tek yanı işletim sistemi, yani iOS. Onun dışında fiyat, pil tüketim değerleri tasarımı vb. bu kadar fanlığını yapacağınız kadar Samsung'u geçmiş durumda değil.

Üst segment hangi telefonu alırsanız alın üzülmezsiniz. Buna Xiaomi 14 Ultra pura 70 Ultra S24 Ultra S23 Ultra 14pm 15pm gibi telefonlar dahil. Her telefonun bir diğerine göre eksisi var artısı var. Eğer yatırımlık telefon arıyorsanız o IPhone'dan başkası olamaz fakat kamera hoparlör ekran yazılım işin içine girdiği zaman işler değişiyor. iOS her ne kadar stabil olsa da oldukça kısıtlayıcı bir yazılım bir kullanıcı bunu istemeyebilir. Veya ekran konusunda Xiaomi 14 Ultra çok daha parlak ve kaliteli bir ekran sunuyor. İşlemci konusunda 8 gen 3 A17 Pro ile kafa kafaya ve bazen geçiyor bile gibi gibi. Yani sonuç olarak ben eğer kafayı IPhone'a takmadıysam veya altın mantığıyla telefon almıyorsam bu karşılaşamda asla iPhone 14'e bakmam bile.

Sizce hangi telefonu almalıyım? S23 Ultra mı iPhone 14 mü?
Dışarıya gösterişim olsun hava atmak istiyorum diyorsan iPhone yoksa S23 ultra ama çok üst düzey telefon kullanmıyorsan performans olarak da çok fark etmezsin aradaki farkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…