S23 Ultra vs iPhone 15

YusufAlim0

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisini alayım S23 Ultra daha önce çıktı diye biliyorum yani 1 yıl eski ikisi arasında kaldım. Şu an iPhone 7 kullanıyorum.

Sizce hangisini alayım S23 Ultra daha önce çıktı diye biliyorum yani 1 yıl eski ikisi arasında kaldım. Şu an iPhone 7 kullanıyorum.

Tabii ki S23 Ultra amiral gemisi gibi telefon gösteriş takıntınız varsa iPhone 15 alın.

İfadeler: YLN
S23 Ultra çok iyi bir telefon alabilirsiniz 15 değil de 15 Pro'ya da 14 Pro serileri düşünüyorsanız o zaman Apple'a yönelebilirsiniz.

S23 Ultra ekran, kamera ve pil yonunden ustun. Güncelleme destegi olarak iPhone 15'in artisi var.

İçerik üretiyor iseniz iPhone'un pro serisine yönetmeniz lazım. Fakat diğer konularda S23 Ultra daha üstündür.

İçerik üretiyor iseniz IPhone'un Pro serisine yönetmeniz lazım. Fakat diğer konularda S23 Ultra daha üstündür.

Pro'ya da bütçe aşıyor bu Apple kadar berbat bir telefoncu yok 15'e gelmişiz 60Hz ekran halen çok saçma o kafamı karıştırdı 120Hz olsa düşünmem ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…