S23 Ultra vs iPhone 15

Yani telefon telefondur benim için gündelik işler fotoğraf vs. yani alayım değiştireyim diye düşünmem o yüzden alırken en iyisini almaya çalışıyorum.

Eskiden Apple baş tacıydı ama yapılan saçma sapan şeylerle geri gidildi, ve son 2,3 senedir Android'ler daha iyi bana kalırsa.

Evet öyle duruyor artık suyu çıkmaya başlamıştı zaten Apple tarafında bir şeylerin.

S23 Ultra tercih ederim Apple gibi çöp bir telefona o kadar para vermem.

Hocam peki iPhone alır mısınız yoksa ben zaten 50kya (S23 ultra)alıyorum işte iphonenun şu modeline kafa tutan bir modeli diye mi düşünürsünüz bazıları yanlı düşünüyor çünkü.

Yani telefon telefondur benim için gündelik işler fotoğraf vs. yani alayım değiştireyim diye düşünmem o yüzden alırken en iyisini almaya çalışıyorum.

Evet öyle duruyor artık suyu çıkmaya başlamıştı zaten Apple tarafında bir şeylerin.
Telefonu iyice kullanırım diyorsan ve satmayı düşünmüyorsan, telefon gidene kadar Samsung, ama 2,3 yıl kullanıyım sonra satıp üst model alıyım dersen Iphone.

Hocam peki iPhone alır mısınız yoksa ben zaten 50kya (S23 ultra)alıyorum işte iphonenun şu modeline kafa tutan bir modeli diye mi düşünürsünüz bazıları yanlı düşünüyor çünkü.

Sınırsız bütçem olsa gene Samsung tercih ederim. Yıllardır Samsung kullanıyorum ve algoritmayı bildiğim için Samsung'tan vaz geçmem belki fanboy diyeceksiniz ama benim görüşüm böyle herkesin görüşü farklıdır. Apple gereksiz pahalı olduğundan dolayı fazla tutmuyor iPhone 16 üretimi azaltıldı talep olmadığı için, ve pahalılıktan dolayı. Alanlar zenginler alıyor kalkıpta 120 bin TL verecek kadar enayi bir insan değilim zatende Apple gibi çöp bir telefona ölsem bile kafama silah tutsalar gene vermem.

Şimdi biliyorum belki bu yorumumdan sonra Apple kullanıcıları belki beni linçleyecek biraz ağır konuşmuş olabilirim ama durum böyle. Siz hakkımda ne düşünürseniz düşünün ne kötü yorum yaparsanız yapın ben gene Samsung tercih ederim isterseniz Samsung'ada çöp diyebilirsiniz umurumda olmaz.

Ama Samsung isterse 70 Milyara telefon çıkarsın gene Samsung tercih ederim ve o modelini alırım.

Telefonu iyice kullanırım diyorsan ve satmayı düşünmüyorsan, telefon gidene kadar Samsung, ama 2,3 yıl kullanıyım sonra satıp üst model alıyım dersen Iphone.
Ben olsam almam, tek iyi tarafı yazılımı. 60 hz birde ıphone bunu belirtmek isterim. 120 hz kolaylık sağlar. O yüzden samsung. Uzatmaya gerek yok. pro veya pro max modelleri olsa tartışılır zaten ama onlarda pahalı maalesef.

16 serisinin tek olağanüstü farkı yana bir tane kıytırıktan zoomlama tuşu koymaları, sanki çok gerekli bir şey gibi. 15 serisinden al hem paran cebinde kalır, hem fazla fark olmaz.

16 serisinin tek olağanüstü farkı yana bir tane kıytırıktan zoomlama tuşu koymaları, sanki çok gerekli bir şey gibi. 15 serisinden al hem paran cebinde kalır, hem fazla fark olmaz.

Hem ayrıca 60 Hz diyen bazı gençler var S23 Ultranın özelliğinde şu detay var,

Dynamic AMOLED 2X, ister düşük parlaklıkta ister tam parlaklıkta, ekranda net ve renkli ayrıntılar sunar. Ayrıca 120 Hz teknolojisi, aksiyonu akıcı hale getirmek ve pilden tasarruf sağlamak için yenileme hızını akıllıca optimize eder.

Ayrıca telefonu canlı canlı kanlı kanlı görüp kullanma fırsatım olmuştu, 120 Hz'e kadar çıkabiliyor ekran yağ gibi hatta oyun bile oynadım resmen görüntüsüyle beni benden aldı. Kamerasına bir şey demiyorum zaten kalitesini konuşturuyor.

60 Hz diyenler sanırsam telefonu yakından görüpte kullanıp test etmemişler herhalde. Bizzat 1-2 saat boyunca telefonu oyun testine bile sokmuştum.

İnternette gezerken bile sayfalar çok akıcı bir şekilde geliyor hiç donma kasma vs yok cihazda.

Ben tamamen F/P odaklı bakıyorum hocam yani biraz marka takıntılılığı var insanlar da markaya çok para bayılıyorlar.

24Plus alın direkt Ultra olmak zorunda mı? Her türlü 15'ten daha iyi zaten.

Evet işlemci yönünden daha iyi hem Ultra daha premium bir üst segment S24+ bir alt segmentte kalıyor diye düşünüyorum.

Ben tamamen F/P odaklı bakıyorum hocam yani biraz marka takıntılılığı var insanlar da markaya çok para bayılıyorlar.

Boş verin hocam marka takıntısı işini millet tshirtini çakma olsa bile North Face'ya da les benjamin diye giyiyor. S24Plus öneririm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…