S23 Ultra vs iPhone 15

Hocam şahsen iOS kullanmak Android kullanmaktan daha çok zevk veriyor bence. Görsel olarak beni daha çok tatmin ediyor o yüzden şu anlık Apple. Fiyatların gereksiz pahalı olduğu konusuna katılıyorum.

Boş verin hocam marka takıntısı işini millet tshirtini çakma olsa bile North Face'ya da les benjamin diye giyiyor. S24Plus öneririm ben.

Neden S23 Ultra değil de S24 Plus bence S23 bir iki gömlek daha üstte diye düşünüyorum ben.

Aradaki farklara bakabilirsiniz buradan puanları boş verin sadece farkına baksanız yeter.

S23 Ultra alın geçin hocam 4 5 sene kullanırsınız.

Hocam şahsen iOS kullanmak Android kullanmaktan daha çok zevk veriyor bence. Görsel olarak beni daha çok tatmin ediyor o yüzden şu anlık Apple. Fiyatların gereksiz pahalı olduğu konusuna katılıyorum.

Evet o konuda bir şey diyemem ama fiyat pahalı F/P olmaktan çıkıyor sadece kullanımdan dolayı da o kadar para verilir mi düşünülür.

Tabii ki dostum herkesin görüşüne saygı duyarım. Senin görüşün farklı onun görüşü farklı.

Evet o konuda bir şey diyemem ama fiyat pahalı F/P olmaktan çıkıyor sadece kullanımdan dolayı da o kadar para verilir mi düşünülür.

Haklısınız hocam. Sizin için F/P olması daha önemliyse kesinlikle S23 Ultra.

Aynen öyle dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…