S23 Ultra vs S24 FE

wilhem

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu aralar yeni telefon arayişlarina girdim ve bana en çok iki tane telefon önerildi.
Samsung S23 Ultra ve Samsung S24 FE yani fan Edition. Şimdi benim iki telefon da hoşuma gitti S24 FE daha yeni ve daha uygun fiyatlı iken S23 Ultra ise görünüşü olsun, işlemcisi olsun, kamerası olsun beni bayağı bir etkiledi o yüzden iki telefon arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? S24 FE'mi yoksa üstüne biraz daha ekleyip S23 Ultra mı alınmalı?

Güncel olan benim için her zaman ön plandadır.

Bütçeniz nedir? Tasarımı sorun değilse ekosisteminiz yoksa magic 7 Pro bakın derim. Samsung alacaksanız S24 FE gayet yeterli bence.

Bütçeniz nedir? Tasarımı sorun değilse ekosisteminiz yoksa magic 7 Pro bakın derim. Samsung alacaksanız S24 FE gayet yeterli bence.

Bütçem 30 bin ila 40 bin TL arasında sıfıra yakın bir ikinci el benim için sorun olmaz.

Fiyat çıkıyorsa S24 plus en güzeli. Fazla vermek istemiyorsan S24 fede gayet uygun ve f/p.

S23U yerine S24+ alın.
S24 Fe ile S23U konusunda ise S24 Fe güncelleme ile işlemci olarak daha iyi. S23U ise kamera, ekran, batarya olarak daha iyi. Önceliğine göre alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…