S23 Ultra vs S24 Ultra

İzleyim hocam zaten oyun oynayan birisi değilim öyle olsa bu farki dert etmezdim ama güncellik ön planda dediğiniz gibi hele ki 7 sene Garanti vermesi bana cazip geliyor
Ha pardon ben batarya önemli yazdınız diye okudum. Dediğim gibi hocam siz kayıt işini hiç dert etmeyin. En geç 2025 Ağustos'a kadar kayıt gelecek yani ucuz fiyata da düşecek hep böyle oldu. Ben de telefonda hiç oyun oynamıyorum, youtube vs. kullanıyorum ekran sürem 6 saat 40 dakika civarı oluyor. S24 Ultra en azından günü rahatlıkla çıkarır.

S24 Ultra alır rahatıma bakarım ayrıca şu an server kaydı kapalı S24 için ama şimdi alsan seneye bu zamana kadar kullanabileceksin o zaman açılır server kaydı yaptırırsın.

Ana kamerada gözle görülür iyileşme var ve SD 8 gen 3 8 gen 2'den %25 daha performanslı.

Ana kamerada gözle görülür iyileşme var ve SD 8 gen 3 8 gen 2'den %25 daha performanslı.
Onun anlasilmasi oyunlarda en en ust grafiklerde oynamak istediginizde anlasiliyor. Ayrica sogutma buyuse de artan guce yetisememis, S24 Ultra'nin surdurulebilir performansi biraz daha dusuk.

Hocam 7 saat az değil mi

S24 Ultra alır rahatıma bakarım ayrıca şu an server kaydı kapalı S24 için ama şimdi alsan seneye bu zamana kadar kullanabileceksin o zaman açılır server kaydı yaptırırsın.
Bunu düşünüyorum hocam belki güncelleme hiç yapmam garantiye alırım fiyat artmamasi için

Hocam 7 saat az değil mi

Bunu düşünüyorum hocam belki güncelleme hiç yapmam garantiye alırım fiyat artmamasi için
Çok az hocam işte derdi ne telefonun bilmiyorum. Ama videolardan baktım çoğu kişide böyle. OneUİ 6.1 bu telefona yaramadı.

Hocam 7 saat az değil mi?

Yine de her türlü yurt dışı almak mantıklı. Ben iPhone 16'yı bekliyorum, aralık gibi de S25 Ultra tanıtılır duruma göre hareket edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…