S23 Ultra vs S24 Ultra

ugurmorgan

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle yurt dışı cihaz alacağım burası kesin. S23 Ultra'nın ucuz olmasına karşın S24 Ultra'nın ise 7 yıl güncelleme alması ve daha güncel bir cihaz olması arasındayım. Yarından itibaren S24 Ultra'yı kullanmaya başlasam Ekim'e kadar ucuzlar mı? Tavsiyeye ihtiyacım var. Sizce hangisi tercih edilmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı telefonlarım içindeyim ben hocam, S24U'dan daha fazla zevk alırsınız, alo için küçük bir telefon alıp SIM kartınızı ona takabilirsiniz, kayıt problemini saymazsak gerisi bütçenize kalır.

S24 Ultra alın bence hocam kayıt problemini dediğim şekilde hallederseniz.

Yurt dışı telefonlarım içindeyim ben hocam, S24U'dan daha fazla zevk alırsınız, alo için küçük bir telefon alıp SIM kartınızı ona takabilirsiniz, kayıt problemini saymazsak gerisi bütçenize kalır.

S24 Ultra alın bence hocam kayıt problemini dediğim şekilde hallederseniz.

Hocam çift telefon ile gezmek falan bilmiyorum bana biraz üşendirici geliyor ama sizde haklısınız tabii.

Hocam çift telefon ile gezmek falan bilmiyorum bana biraz üşendirici geliyor ama sizde haklısınız tabii.

Ben çift telefonla da geziyordum önceden, küçük ve dayanıklı bir telefon bulursanız kaçırmayın, bende Huawei GT3 var şu an, su yedi biraz, 20 kere yüksekten yere düştü ama sapasağlam hâla, arıza filan vermedi, eğer siz de bu telefonu bulursanız alın, sizin çift telefon kullanmanız sizi rahatsız edebilir, o size kalmış, montunuzun iç cebine koyun isterseniz rahatsızlık vermesin 😁.

Hocam benim yurt dışı iPhone kullanan arkadaşlarım var cellular Apple Watch ile mesajlaşma, arama her şeyi yapıyorlar e SIM ile çalışabilen bir saat de takılabilir.

S23u güncelleme olarak eskidi. İşlemcisi de S24U'ya kıyasla geri kaldı. Bir de eğer 256 GB modelini alıyorsan 8 GB RAM Ultra'ya yakışmıyor. Eğer yurt dışı işlerini (8ay kullanma falan) halledebilirsen S24U, onunla uğraşmam dersen de 512 GB S23U öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı