S23 Ultra vs S24 Ultra

Biraz daha detay açabilir misiniz hocam?

Hocam şöyle bir cellular Apple Watch ile arama mesajlaşma yapabilirken e SIM uygulamasından aylık 20 GB internet alıyorlar galiba 25 euro diye duydum son 4 ay böyle yapıyorlar.

Hocam şöyle bir cellular Apple Watch ile arama mesajlaşma yapabilirken e SIM uygulamasından aylık 20 GB internet alıyorlar galiba 25 euro diye duydum son 4 ay böyle yapıyorlar.

Telefona alıyorlar e SIM uygulamalarından interneti bu arada.

Hocam interneti paylaşma yok diye biliyorum Watch'larda.

Telefona alsa da çalışmaz ki çünkü SIM devre dışı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de yurt dışıysa S24 alın bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çok arada kaldım. Kayıtlı S23 Ultra ile kayıtsız S24 Ultra hemen hemen aynı fiyata satılıyor. S24 ultra en son kayıt açıkken 300 dolar seviyerlerinden bahsedilmiş. Öyle oluncada albesini biraz azalıyor.

Aynen öyle.

Çözülmedi, yıl sonuna kadar benim düşüncem kayıtlar açılır ama fiyatı önemli tabii.

Hocam bence albenisini kaybedecek bir durum yok sonucta yine daha uygun fiyata geliyor.

Hocam peki, orijinal adaptör yerine Spigen 45 watt adaptör kullanmak telefona zarar verir mi? Saçma bir şekilde Samsung'un kendi adaptörü 2500 TL tamam yüksek seviyeli bir telefon alıyoruz ancak böyle saçma sayılar insanın sinirini bozuyor.

Hocam ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ben de almayi düşünüyorum telefon daha araştırma aşamasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…