S23 Ultra vs S24 Ultra

Ebes

Decapat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Arkadaşlar merhaba, elimde S24+ cihaz var ve Ultra modeline geçmeyi düşünüyorum. Telefonu günlük hayatta kullanan birisiyim Brawl Stars falan oynarım ara sıra. S24 ultraya mı geçiş yapayım arada ki 15 bin lira fiyat farkına değer mi? Yoksa S23 Ultra mı? Ultra modeli içimde ukte kaldı hep o yüzden geçmeyi düşünüyorum, aralarında devasa fark olmadığını ben de biliyorum.
Not: Kamera önceliğimdir.

Arkadaşlar merhaba, elimde S24+ cihaz var ve Ultra modeline geçmeyi düşünüyorum. Telefonu günlük hayatta kullanan birisiyim Brawl Stars falan oynarım ara sıra. S24 ultraya mı geçiş yapayım arada ki 15 bin lira fiyat farkına değer mi? Yoksa S23 Ultra mı? Ultra modeli içimde ukte kaldı hep o yüzden geçmeyi düşünüyorum, aralarında devasa fark olmadığını ben de biliyorum.
Kamera için alacaksan S23 Ultra alabilirsin. Fakat exynos 2400 8 gen 2den daha üstün; daha iyi kameraya karşılık performanstan ödün verme durumunda kalabilirsin.

Güzel tost makinası hocam.

S23 ultra eskidi 3. yılına girecek ve güncelleme ömrü az. S24 ultra güncelleme açısından iyi olabilir senin için. Aradaki fiyat farkını verebiliyorsan S24 ultra almanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı