Fiyat farkları olduğu biliyorum aralarında, S24 Plus'ı da bu listeye ekleyebiliriz. Ama bütçem S24 ultraya kadar çıkmaz. Android kullanicisiyim ve iPhone delisi değilim. Hangisi?
Fiyat farkları olduğu biliyorum aralarında, S24 Plus'ı da bu listeye ekleyebiliriz. Ama bütçem S24 ultraya kadar çıkmaz. Android kullanicisiyim ve iPhone delisi değilim. Hangisi?
Düz iPhone modelleri özellik bakımından gerçekten tatmin etmedi beni 60k ya yakın para verip 60hz ekran düşük pil kapasitesi düşük depolama 128 şahsen istemiyorum. O zaman soru s24 plus mi S23 ultraya döndü
Düz iPhone modelleri özellik bakımından gerçekten tatmin etmedi beni 60k ya yakın para verip 60Hz ekran düşük pil kapasitesi düşük depolama 128 şahsen istemiyorum. O zaman soru S24 Plus mi S23 ultraya döndü